Unde găsiți cea mai bună ofertă de rafturi metalice second hand?

Author: Bogdan Mihai

Găsirea celor mai bune soluții de depozitare este o preocupare permanentă pentru multe centre logistice sau magazine.

Cu cât acestea sunt concepute și organizate mai bine, cu atât spațiul este folosit mai eficient. Există însă situații în care, datorită insuficienței fondurilor sau unor solicitări care au luat prin surprindere, gestionarea spațiilor necesită a găsi cea mai bună oferta de rafturi metalice second hand.

Cu experiență și consultanță de specialitate, Store Expert este întotdeauna un partener de încredere în alegerea unor soluți logistice de depozitare cu rafturi metalice noi și second hand. Alegând această companie veți beneficia mereu de aceeași calitate a produselor, serviciilor de livrare, montare și garanție. Iar pentru cei care își doresc eficiență maximă, societatea oferă soluții adaptabile, personalizate, ieftine și durabile de depozitare.

De ce să alegeți rafturile metalice second hand de la Store Expert?

Principalele motive pentru care unele depozite sau centre comerciale apelează la varianta de rafturi metalice second hand sunt:

• calitate foarte bună la un preț foarte avantajos;
• oferta este la fel de diversificată ca și în cazul rafturilor metalice noi;
• veți beneficia de consultanță de specialitate și de un proiect performant pentru a avea cel mai rentabil sistem de depozitare;
• dacă este vorba de un spațiu amenajat temporar, poate fi cea mai efcientă soluție calitate-preț;
• este varianta ideală pentru companiile care au pentru anumite proiecte un buget restirctiv;
• este o alterantivă viabilă pentru firmele care vor să facă economii la buget.

Toate acestea fiind spuse, atâta timp cât avem la dispoziție și această soluție, merită să luam în calcul apelarea la varianta unor astfel de rafturi metalice second hand.

Pentru a fi siguri că se ajunge la cea mai avantajoasă variantă și la cel mai eficient cost, ca și în cazul altor tipuri de rafturi metalice, la achiziția rafturilor metalice second hand se va parcurge un anumit proces foarte clar stabilit. Oferta de preț va lua în considerare utilajele din dotare, dimensiunile spațiului și greutatea produselor ce vor fi depozitate. Se va face o schiță a depozitului într-un soft special pentru acest domeniu. Se vor oferi cele mai eficiente soluții și alternative. Vor fi furnizate și montate rafturilor metalice comandate. Execuția lucrărilor va ține seama de respectarea tuturor detaliilor tehnice, conform schiței și conform normele de siguranță din domeniu. Se va oferi o garanție și service specializat pentru lucrarea executată.

În funcție de domeniul de activitate și de spațiul disponibil pentru depozitare, trebuie alese anumite variante de soluții de rafturi metalice. Există numeroase tipuri de rafturi, cu destinații speciale, care țin seama atât de tipul produselor, cât și de configurația spațiului interior sau exterior vizat. Iar atunci când variantele disponibile pe piață nu se confomează dimensiunilor necesare, se pot realiza rafturi metalice personalizate, pe comandă. Însă toate rafturile folosite fie ele noi, second hand sau speciale trebuie să respecte toate normele tehnice și de siguranță necesare.

Chiar și atunci când o companie nu dispune de un buget prea mare, există soluții potrivite pentru a se bucura de tipul și calitatea dorită, prin utilizarea de rafturi metalice second hand. Acest tip de rafturi au un pret mult mai mic, iar starea lor tehnica este destul de buna pentru a le putea folosi o perioada lunga de timp.afturile metalice folosite sunt flexibile și la cele mai inalte standarde de calitate.

Căutarea și găsirea celor mai bune soluții ajută la maximizarea spațiului fololosit și la maximizarea profitului unei companii. Dacă spațiul de depozitare este folosit la parametrii maximi, se reduce nevoia de a extinde suprafața de depozitare. Dacă dispuneți de un spatiu de depozitare de dimensiuni mai mari, puteți alege rafturi metalice second hand de tip drive-in. Avantajul imediat este dat de faptul ca aveți acces la marfa depozitata pe ambele parți ale raftului. Acest model de rafturi metalice e potrivit pentru depozitarea mărfurilor de același tip. Angajatii care manipuleaza marfa pot avea acces la produse cu ajutorul motostivuitoare, ceea ce asigură o eficiență de timp mult mai mare.

Există cazuri în care cea mai bună solutie de rafturi metalice second hand este data de cele de tip cantilever. Aceasta este varianta ideală pentru depozitele de materiale de constructii. Rafturile metalice cantilever sunt perfecte pentru depozitarea unor materiale mai lungi, neregulate și mixte. Ele pot fi montate atât în interiorul spațiilor de depozitare, cât și in exteriorul acestora.

La Store Expert găsiți o gamă completă de rafturi metalice de depozitare noi, second hand și pe comandă, respectiv:

• rafturi metalice port palet
• rafturi metalice tip drive-in
• rafturi metalice tip cantilever
• sistemul de rafturi pentru depozitare multietajat
• soluții pentru depozitarea anvelopelor
• structurile metalice tip platforma
• sisteme de depozitare tip mezanine
• rafturi metalice pentru magazinele mari, mici sau medii .
• transpalete electrice
• transpalete manuale
• motostivuitoare
• structuri metalice din profile laminate pentru hale
• confecții metalice speciale din tablă, profile laminate, oțel inoxidabil, tablă striată, fier forjat.

Indiferent pentru ce tipuri de rafturi metalice optați, fie ele second hand sau noi, la Storeexpert.ro găsiți întotdeauna produse de calitate și cele mai bune servicii!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.