Una dintre cele mai frumoase si apreciate actrite din serialul "Dragostei infinita" iubeste din nou! Iata cum a fost surprinsa alaturi de iubitul ei celebru!

Author: Ana Filip
Actualizat: 28 sep 2021, 16:48
actrite din turcia Foto(7)

O actrita celebra din Turcia traieste o noua poveste de dragostei cu un coleg de breasla!

Sursa: canva.com

Doi actori celebri din Turcia, care formeaza un cuplu superb de cateva luni au planuri de casatorie!

Indragita actrita Melisa Asli Pamuk, pe care telespectatorii din Romania au revazut-o recent in distributia serialului "La rascruce", a fost surprinsa in public pentru prima data cu noul ei iubit, unul dintre cei mai carismatici actori turci, Mustafa Mert Koç. Desi formeaza un cuplu superb de doar cateva luni, cei doi indragostiti au declarat recent ca se iubesc enorm si se gandesc chiar sa faca pasul cel mare catre casatorie.

Doi actori celebri si apreciati in Turcia au planuri mari de casatorie!

Melisa Asli Pamuk, in varsta de 30 de ani, s-a remarcat datorita talentului ei desavarsit dar si datorita frumusetii sale rapitoare. Aceasta a devenit cunoscuta publicului din Turcia inca din anul 2009 cand a castigat titlul "Cel mai bun model al Turciei" si in 2011, titlul de "Miss Turcia". Desi s-a nascut in Olanda, acolo unde a devenit model inca de la varsta de 14 ani, Melisa a ales sa se stabileasca peste ani in Istanbul, pentru a-si implini si visul

de a fi o actrita celebra.

In anul 2004 Melisa Asli Pamuk a primit primul rol intr-un film artistic, pe cand avea doar 13 ani. Filmarile s-au desfasurat in Olanda la acea vreme. Ulterior aceasta si-a continuat cariera de model si de actrita in paralel in Turcia, acolo unde a decis sa se stabileasca definitiv. Au urmat apoi alte cateva roluri importante in seriale de exceptie care i-au adus mari succese si treptat au propulsat-o printre cele mai apreciate actrite din tanara generatie.


Intre anii 2014-2015 Melisa a fost cooptata in distributia serialului Dragoste infinita, unde a jucat alaturi de carismaticul Burak Ozcivit, iar in anul 2018 aceasta a jucat in serialul La rascruce, alaturi de celebrul Kivanç Tatlitug, un rol care de asemenea i-a adus mare succes.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: ASU din "Dragoste infinita", vacanta fabuloasa in America, dupa terminarea filmarilor pentru serialul-fenomen! Iata de cine este insotita frumoasa Melisa Asli Pamuk si in ce locatii uluitoare au calatorit!

Daca pe plan profesional, Melisa Asli Pamuk s-a bucurat de mari reusite, in viata personala, aceasta nu a avut parte de succes. De cateva luni insa, presa din Turcia a scris despre noua sa relatie cu un celebru actor, Mustafa Mert Koç. Cei doi formeaza un cuplu de circa patru luni si cu toate acestea, au declarat de curand ca realatia lor este serioasa si mai mult decat atat se gandesc deja sa faca pasul cel mare catre casatorie.

Citeste si: O celebra actrita din Turcia si-a surprins fanii cu cea mai spectaculoasa schimbare de look de pana acum! In prezent este de nerecunoscut!