Una din cele mai iubite Razboinice de la Survivor Romania 2021 este in doliu! Fosta concurenta sufera enorm

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 iul 2022, 13:55
Bunica Rominei a decedat

Momente dificile pentru una din cele mai frumoase concurente de la Survivor Romania 2021 dupa ce a facut anuntul tragic pe o pagina de socializare.

Romina, fosta concurenta de la Razboinici din competitia Survivor Romania 2021, trece prin momente dificile. Frumoasa fosta concurenta care a participat in competitie dovedind abilitati sportive de exceptie aducand aproape de fiecare data puncte echipei sale, a postat recent pe contul ei de Instagram un mesaj extrem de emotionant.

Citeste si: Zanni, replica acida dupa ce Ana Porgras l-a desfiintat printr-un mesaj postat pe Instagram

Romina si-a pierdut un membru important al familiei sale, pe bunica la care tinea foarte mult, iar suferinta pentru fosta Razboinica este fara margini. Astfel, frumoas blonda a postat si cateva imagini induiosatoare cu bunica ei exprimandu-si regretul fata de trecerea in nefiinta a uneia din cele mai iubite fiinte din viata ei.

”Mulțumesc pentru încurajări și mesajele de condoleanțe pentru bunica mea.

Durerea este mare, dar timpul vindecă orice.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La scurt timp dupa ce a revenit in tara de la Survivor Romania 2021, Romina a facut mai multe dezvaluiri despre ce se intampla in tabara Razboinicilor, mai ales despre Andrei Dascalu care ar fi vorbit cu Marius Craciun, cel

mai bun prieten al sau, de altfel, despre fosta lui iubita, Roxana Ghita. De aici si pana la un mic conflict intre sora lui Andrei si Romina nu a mai fost decat un pas." "M-a blocat. I-am si sa nu mai fie geloasa pe Andrei pentru ca a fost eliminata. Am incercat sa vorbesc frumos cu ea. Si Marius va putea vorbi de asta.
Dar eu nu mai vreau sa vorbesc despre ce s-a intamplat. Eu nu cred ca Andrei ar putea sa zica asa ceva, sa denigreze o femeie. Am mai vorbit si cu Roxana pe Instagram",
a povestit sora lui Andrei Dascalu la vremea respectiva.

Tot la vremea respectiva, Romina a fost cea care a declarat ca Mellina l-ar placea pe Marius Craciun, fapt infirmat ulterior de catre fosta Razboinica atunci cand a iesit din competitia Survivor Romania 2021.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!