Un virus periculos face ravagii printre utilizatorii de Facebook!

,

Peste 1.000 de utilizatori Facebook au fost pacaliti sa acceseze un link care descarca un virus extrem de periculos. 90% dintre cei afectati sunt din Romania.

Virusul a fost detectat recent si este posibil ca numarul victimelor sa creasca. Potrivit Bitdefender, mesajele care contin virusul promit poze sau filme cu prietenii utilizatorului in ipostaze indecente sau imagini nud cu acestia: „Video privat al lui X’’,  ’’Imagini cu X dezbracat’’ sau "video XXX cu prietena ta”.

Daca aceseaza acel link, victima ajunge pe un fals site Youtube, unde este anuntat ca "Flash Player" s-a blocat si trebuie descarcata o versiune recenta.In monentul in care utilizatorul vrea sa instaleze aceasta versiune, virusul de tip troian se multiplica. Virusul descarca apoi o extensie de browser care posteaza automat mesajele pe pagina de Facebook a utilizatorului in numele lui si ii acceseaza fotografiile. Pentru ca mesajul sa para mai credibil, el este prezentat ca avand foarte multe accesari pe YouTube si clasificat ca interzis minorilor! Se pare ca 90% dintre cei pacaliti de virus sunt utilizatori romani. ( sursa wowbiz.ro)

 

Citește-ne pe
Citește și:

Problema de MATEMATICĂ pe care puţini o pot rezolva din prima încercare. Care este rezultatul corect

Mesaj pro-vaccinare de la Mitică Dragomir: 'Dar ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin aceste produse? Așa gândește el, ce să-i faci lui Becali?'

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Cele mai grele întrebări de cultură generală. La cate dintre ele raspunzi CORECT?

TEST DE PERSONALITATE: Tu ce alegi să faci prima oară? Răspunsul spune totul despre tine!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies