Un tren CFR a luat foc! Oamenii, evacuaţi în câmp pe ruta Bucureşti - Constanţa

,

Un tren CFR a luat foc în timpul mersului. Acesta se deplasa pe ruta București-Constanța.

Un tren care circula pe ruta Bucureşti- Constanţa a luat foc, sâmbătă, 24 septembrie, in timpul mersului. Călătorii au trăit momente de panică după ce au simțit miros de fum încă de la plecare. Pe drum, însă trenul s-a oprit și au fost evacuați în câmp.

Citeste si: Incendiu de proporții la Spitalul de Copii din Timişoara. Autoritățile au activat Planul roșu de intervenţie! Zeci de copii au fost evacuaţi de urgenţă și transportaţi la alte spitale!

Mărturia unui călător

Iată mărturia Anei Maria Popa, călător în acest tren.

"Trenul a plecat din gara București la 9:40, suntem în drum spre Constanța. La nici 5 minute de la plecare, deja am început să simțim miros de fum. La un sfert de oră ni s-a spus că nu e niciun fel de pericol, să stăm liniștiți.

A început să vină fum din ce în ce mai mult prin ventilație. Deci deja fumul, în vagonul 4 în care eram și eu, era deja suficient de înecător.

După alte câteva minute s-a oprit trenul și am fost evacuați. Ne-au rugat, până se stinge flacăra deschisă, să ne îndepărtăm de tren. În spatele trenului, sub tren eram chiar prezentă la momentul utilizării extinctoarelor.

Din discuțiile din tren, se pare că era trasă frâna pe roata care a luat foc.

Nu avem informații foarte clare, nu ni se spune nimic, deci nu știm exact ce se întâmplă. Știm doar că stăm deja de minute bune în câmp.

A reușit personalul CFR să stingă cu greu focul, utilizând toate extinctoarele din tren.

Citeste si: Incendiu puternic la un bloc de locuințe din Timișoara: 38 de persoane, evacuate de urgență- A fost trimis mesaj RO ALERT

Între timp au sosit și pompierii, și-au făcut datoria și au și plecat, iar călătorii stau în continuare și așteaptă. Nu se știe exact ce așteaptă.

La acest moment s-au purtat discuții prin care se spunea că ar trebui desfăcut ultimul vagon și abandonat, dar asta ar presupune blocarea traficului către Constanța, ceea ce probabil este o problemă mare pentru CFR.

Așteptăm să vedem care vor fi soluțiile propuse pentru călătorii aflați în tren.

Am fost rugați să rămânem în tren, să nu coborâm și să așteptăm cuminți să vedem care sunt concluziile", a declarat femeia potrivit Antena3.ro.

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Carambol pe DN1, la ieșirea din Brașov: 17 mașini au fost implicate, printre care și o ambulanță. Care a fost cauza

Guvernul britanic se pregătește de greve majore. Armata ar putea asigura funcționarea serviciilor esențiale

Carambol pe DN1, la ieșirea din Brașov: 17 mașini au fost implicate, printre care și o ambulanță. Care a fost cauza

Motivul pentru care nimeni nu a sărit în ajutorul fetei de 15 ani din Galați, care a fost agresată sexual de către fostul iubit, în baia unui mall

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies