Un român fără adăpost din Italia a murit la doar 35 de ani: "Inima lui s-a oprit să mai bată"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 12 oct 2023, 05:45

Iulian s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani, în Italia. Iată care este cauza decesului?

Iulian a plecat din România pentru a avea parte de o viață mai bună, dar nu a reușit să o obțină. La doar 35 de ani, Iulian și-a găsit sfârșitul în Italia.

Citește și: O fată în vârstă de 13 ani, din Bistrița, a fost găsită înghețată, într-o pădure, după ce a fugit de frica mamei. Minora a fost dată dispărută de mătușa ei

Un român fără adăpost din Italia a murit la doar 35 de ani:" Inima lui s-a oprit să mai bată"

Românul fără adăpost trăia pe unde apuca în insula Ischia. Pe străzi, în clădiri abandonate sau chiar pe plajă. Marți, 10 ianuarie, bărbatul s-a simțit rău, iar câteva ore mai târziu inima lui a încetat să mai bată.

Iulian a fost găsit de un alt om al străzii, care a și chemat ajutoare.

Medicii care s-au deplasat la fața locului au încercat timp de 40 de minute să îl resusciteze, dar fără succes, scrie  teleischia.com

Bărbatul de 35 de ani s-a dus în Italia pentru un loc de muncă, dar nu reușea să strângă bani decât pentru a putea supraviețui. Nu avea o casă și a fost ajutat de voluntari care i-au asigurat masa. Noaptea însă dormea în frig.

Citește și: Pompierii au reușit să salveze un bărbat în vârstă de 66 de ani, căzut într-o fântână adâncă de 5 metri. Totul s-a întâmplat în județul Neamț

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Din păcate, Iulian nu mai este, inima lui s-a oprit să mai bată. Nu știu dacă viața este nedreaptă, știu cu siguranță că această societate este însă nedreaptă și cineva ar trebui să-și asume responsabilitatea.

Prea mulți ca el ajung în uitare pe insula noastră din cauza lipsei de dotări și cămine”, a declarat Fausta Piccolo, unul dintre voluntari.

Ion a murit de frig la doar 55 de ani pe o stradă în Italia, care îi devenise a doua casă

Ion Bistritchi, un moldovean de 55 de ani, a murit pe o stradă din Verona, care îi devenise a doua casă.

„  A băut ca să se încălzească. La un moment dat ne-a spus că este amețit. L-am ținut de mână până la sfârșit” a povestit unul din amici, potrivit   Corriere del Veneto  . 

Citește și: Ion a murit de frig la doar 55 de ani pe o stradă în Italia, care îi devenise a doua casă. Bărbatul a fost contabil bancar

„S-a întâmplat pe la trei și jumătate”, povestește un tânăr moldovean căruia „Ion îi era ca un tată. Avea 55 de ani, acum doi-trei ani a divorțat de soția sa și a rămas fără adăpost.

A fost contabil bancar, apoi și-a pierdut și acel loc de muncă. Un om bun, ne-a ajutat pe toți. Are doi copii în Moldova: scrie-i bine numele și prenumele, să sperăm că primesc vestea.

E greu când o persoană cu care petreci în fiecare zi moare lângă tine …”.

Prietenii lui Ion au declarat medicii s-au deplasat la fața locului, dar încercările lor de a-l resuscita pe bărbat au fost inutile.

 

 

 

Taguri: