Un profesor a lasat catedra pentru a se face proxenet VIDEO

Familia Comsa a cerut sprijinul emisiunii "Ochi din umbra" pentru a putea proba presupusa infidelitate a ginerelui lor, Mirel, un om respectabil si aparent fara cusur.

Mirel si Rodica, fiica cea mare a sotilor Comsa, sunt casatoriti de peste 10 ani si au impreuna o fetita. Casnicia lor nu a intampinat probleme, insa ceea care se indoieste de moralitatea lui Mirel este Monica, sora Rodicai, fiica cea mica a sotilor Comsa. Monica l-a surprins pe Mirel de mai multe ori in baruri, distrandu-se in compania unor domnisoare.

Investigatia a scos la iveala lucururi mult mai cutremuratoare decat o simpla infidelitate. Mirel ducea o viata dubla. Era un profesor respectabil, dar si proxenet. Isi racola fetele si clientii de pe diferite site-uri si scotea bani frumosi din prostitutie. Pentru a trece neobservat, Mirela se deghiza atunci cand devenea proxenet, avand si un alt nume. Confruntat de familie, Mirel a marturisit ca a ales aceasta cale pentru a-si mari veniturile. Goana dupa bani, i-a distrus, insa, familia.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate