Un preot din Maramures se bate cu vrajitoarele pentru clienti VIDEO

Un preot din Maramures se bate cu vrajitoarele pentru clienti VIDEO

Vrajitoarele si ghicitoarele scot bani frumosi din disperarea si deznadejdea oamenilor. Un preot Maramures, insa, se bate cu vrajitoarele si ghicitoarele pe clienti. Are 90 de ani si a fost pensionat fortat de Arhiepiscopie. Sustine ca are rezolvare pentru toate problemele.

Il stiu prea bine mai-marii Episcopiei Maramuresului pe parintele nonagenar din Ilba. Vestea i s-a dus inca din anii, deloc putin la numar, in care a tinut fraiele parohiei de acolo. Tot mai multi poate ca sunt aceia care vor alinare si-l cauta pe Dumnezeu, tocmai acolo unde au cele mai putine sanse sa-l gaseasca. Ca sa-l cunoastem pe parinte, a fost nevoie sa inventam o poveste, pe care doi colegi i-au prezintat-o preotului, cerandu-i, totodata, ajutorul. Fiecare cuvant il spune apasat.

Chiar crede in mesajul pe care tine sa-l transmita, desi la mijloc nu e nicio samanta de adevar. Oamenii care ii calca pragul trebuie sa inteleaga de ce sacrificii e nevoie sa faca preotul. De data asta, pentru ca se grabea, parintele nu a deschis cartea si nici nu a luat bani. Nu face asta niciodata de la prima vizita. Probabil ca nu la fel de generos s-ar fi aratat Bele, un alt preot maramuresean, al carui caz vi l-am prezentat, in urma cu cateva luni, la Stirile Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate