Un polițist român protestează în Europa! Acuză că ar fi o "Mafie" în Ministerul de Interne și Poliția Română!

,
Ioan Cănănău

Ioan Cănănău și mașina lui inscripționată

[Sursa foto: Facebook]

Un polițist român, Ioan Cănărău, și-a inscripționat o dubiță cu mesajele "Jos Mafia din Ministerul de Interne" și "Jos Mafia din Poliția Română".


In articol:

El merge așa în Europa. Totodată, a postat și mesaje în limba engleză. „Stop abuse (of power) in the Ministry of Internal Afairs of Romania. Stop abuse (of power) in the Romanian Police“ (n.r: Jos abuzul de putere în Ministerul Afacerilor Interne din România. Jos abuzul de putere în Poliția Română). 

El a trecut cu mașina așa prin Viena și Praga.

Mai mulți români l-au oprit în Budapesta și Praga, transmițându-i că are mult curaj să meargă cu mașina așa.

„Când i-am spus că sunt poliţist, a rămas interzis, foarte mirat, întrebându-mă dacă nu am probleme. I-am zis: «cu duiumul»“, a declarat Ioan Cănărău pentru Adevărul

Mașină Ioan Cănănău

Dubița cu care Ioan Cănănău umblă în Europa

[Sursa foto: Facebook]

A fost oprit la vamă în Ungaria

Ioan Cănărău a dezvăluit că a avut probleme la vama de pătrundere în Ungaria. Vameşii i-au luat actele şi l-au lăsat să aştepte circa o oră, după care i-au spus că are parbrizul fisurat şi că trebuie să se întoarcă. El a cerut să i se dea o autorizaţie de reparaţii în Ungaria, ca să-l schimbe pe teritoriul maghiar, dar nu a găsit înţelegere. 

„Au refuzat. N-au vrut să-mi dea niciun inscris oficial cu refuzul de a mi se permite să intru în Ungaria. Unul dintre ei ştia româneşte şi mi-a spus că şeful le-a zis să nu mă lase să intru dacă e parbrizul fisurat. M-am dus la Oradea şi l-am schimbat. Apoi, nu s-a mai uitat niciunul la parbriz, dar tot am stat vreun sfert de oră, după care m-au lăsat să intru.

Cred că a fost o înţelegere între şefii punctelor de frontieră, român şi ungar, să caute chichiţe“, a declarat, pentru aceeași sursă, Ioan Cănărău. 

În Praga polițistul român s-a fotografiat cu oameni ai legii din capitala cehă.

Ioan Cănănău

Ioan Cănănău și polițiștii praghezi

[Sursa foto: Facebook]

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Cutremur în România, joi - Seismul s-a resimțit în mai multe orașe

Ciutacu sustine ca Guvernul și Ministerul Sporturilor și-au bătut joc de un mare campion: De ce nu merită, băi nesimțiților? Este o performanță gigantică!/Video

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bilanț coronavirus joi, 11 august 2022. A scăzut numărul cazurilor noi de coronavirus. Care este situația în spitale

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies