Un personaj din “Tradarea”, impuscat! Vezi momentele de cosmar in episodul din aceasta seara, de la 20.00, la Kanal D

Hakan o protejeaza pe Berrin, riscandu-si viata. Acesta este nimerit de glontul care o viza de fapt pe Berrin si se prabuseste sub privirile ingrozite ale tuturor invitatilor.

Tatal lui Hakan, cel care ordonase moartea lui Berrin, vine intr-un suflet sa vada daca fiul sau a supravietuit atacului. Berrin il acuza pe Ekrem de faptul ca a fost la un pas sa-si ucida propriul fiu.


Intre timp, Ekrem indrazneste sa vina sa-l viziteze pe Hakan aflat inca in convalescenta la spital, chiar in ziua in care Berrin venise cu fiica lor pentru a-si vizita tatal. Intalnirea dintre Ekrem si Berrin se transforma rapid intr-un conflict, intrucat aceasta nu pierde ocazia de a-i reprosa lui Ekrem gestul extrem. Barbatul turbeaza de manie si isi indreapta pistolul catre Berrin, atentand din nou la viata acesteia…


Cum va proceda Ali pentru a-l distruge pe Kenan si daca va razbi Ekrem sa-si duca la bun sfarsit planul de a o ucide pe Berrin, puteti afla urmarind in aceasta seara un nou episod din serialul "Tradarea", de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate