Un nou sezon "Ochii din umbra" incepe duminica, la Kanal D!

Din 24 august, de la 20.30, Ernest revine in fata telespectatorilor Kanal D cu un nou sezon "Ochii din umbra".

Povesti noi de viata, ai caror protagonistii sunt oameni obinuiti, isi vor face loc in inimile telespectatorilor care vor putea afla ce se intampla atunci cand minciuna, infidelitatea si secretele murdare fac parte din viata de zi cu zi a unora dar, mai ales, cum pot distruge acestea vietile unor familii.

"Noul sezon al emisunii Ochii din umbra vine cu noi povesti de viata, impresionante, cazuri uimitoare de iubiri interzise ale unor oameni obisnuiti, din care nu vor lipsi minciuna, secretele, tradarea. Vom intalni situatii tulburatoare din viata reala, in care ne putem regasi fiecare dintre noi", declara Ernest.

Ajuns la al noualea sezon "Ochii din umbra", Ernest, ajutat de un detectiv particular, va continua investigatiile amanuntite, oferind emotii covarsitoare, urmariri impresionante si surprize de proportii atat celor implicati, cat si telespectatorilor.

Nu ratati, din 24 august, noi cazuri impresionante prezentate de Ernest, in noul sezon "Ochii din umbra", in fiecare duminica, de la ora 20:30, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate