Un nou cuplu in showbiz? Jan Mocanu, indragostit lulea de Mariana Rosca! "Sunt dispusa sa-i indeplinesc fanteziile sexuale!"

Jan Mocanu si-a exprimat dorinta de a cunoaste o noua femeie. Ba chiar, intr-o aparitie trecuta, artistul a spus ca vrea sa participe la "Te vreau langa mine".

In aceasta seara, Jan Mocanu a avut parte de o surpriza, a avut ocazia sa o cunoasca pe Mariana Rosca, cea pe care o aprecia in secret. Intre cei doi a existat chimie din prima clipa.
"Ma fascineaza personalitatea si fizicul Marianei Rosca. As fi preferat sa vorbesc cu ea, sa am un dialog. La prima vedere pot spune ca este o femeie frumoasa. Ce asteptari sa am de la ea. In primul rand o astept sa vina", a declarat Jan, inainte sa o cunoasca personal pe Mariana.
Mariana Rosca a pregatit o serie de intrebari pentru Jan. Blondina vrea sa se asigure ca este barbatul perfect pentru ea si s-a pregatit temeinic pentru prima intalnire.
"Jane, cati bani faci pe luna? Ce tot sa ocolim. Am investigat ceva despre tine si am auzit ca e bine. Fostul meu nu prea dus in vacante. In cate vacante esti dispus sa ma duci?", au fost primele intrebari ale Marianei Rosca.

 
"Pe luna castig bine. Aici stau bine si pe fosta am dus-o in multe vacante", a raspuns Jan fara sa stea pe ganduri.
Mariana Rosca a trecut rapid la intrebarile indiscrete. Vedeta vrea sa stie daca Jan Mocanu este dispus sa-i accepte fanteziile.
"De cate ori pe saptamana crezi ca poti sa faci miscarea aia, in pat? Eu sunt putin mai excentrica. Unde imi suna "cucu" acolo vreau. Mai am si fantezii. Accepti sa-mi fac poftele, sa vina si un musculos cu noi? Aici este vorba de fanteziile mele, nu de ale tale, dar sunt dispusa sa-i indeplinesc si lui o fantezie. Accept si cu inca o femeie. Vrei toti 6 sau pe rand? Tu doar sa te uiti?", a mai spus Mariana.
 
Jan este dispus sa o primeasca pe Mariana Rosca in ciuda conditiilor. Ba chiar si-ar dori sa mearga in seara asta, impreuna, acasa. Dupa o prima discutie cu Jan, Mariana a ajuns la concluzia ca este barbatul perfect pentru ea.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate