Un nou concurent a intrat în “Casa iubirii”, după descalificarea Iolandei și a lui Mihai, în ediția de ieri

,

Un nou concurent a intrat astăzi în “Casa iubirii”, asta după ce în ediția de joi a emisiunii, Andreea Mantea a anunțat că 2 dintre concurenți vor fi descalificați din competiția iubirii, motivul fiind dat de faptul că aceștia nu au respectat regulamentul emisiunii.

Mihai și Iolanda formau un cuplu de câteva săptămâni în Casă iubirii, însă în perioada Sărbătorilor de Paște aceștia au decis să se întâlnească în afara competiției, lucru interzis de regulamentul emisiunii, ce a atras descalificarea acestora.

Citeste si: Iolanda, dezvăluiri fără precedent din culisele relației cu Mihai: Și-a făcut planul dinainte. Cine este bărbatul care o aștepta acasă pe fost concurentă

”Din lipsă de iubire de sine, am luat decizii greșite.

Am greșit atunci când nu am avut încredere în mine și nu am văzut această emisiune că pe o șansă pentru mine, ci ca pe o o șansă pentru a iubi… și am greșit din nou. Nu am crezut niciodată în viața mea că o să simt ură pentru cineva, dar o simt”,  a spus Iolanda, după anunțarea deciziei finale că va fi nevoită să paraseasca Casa iubirii, făcând referire la Mihai.

„Din punctul meu de vedere, este foarte grav ce am făcut, dar amândoi suntem, în mod egal, vinovați. Într-un fel, m-am simțit bine că am spus “da", într-un fel, nu. Că și cum mi-am luat o piatră de pe inimă; da, știu că nu a fost bine pentru ea…Visam alături de ea să am o familie, o casă, să putem construi ceva”, a mărturisit Mihai.

Citeste si: Bianca Mitroi aruncă bomba după descalificarea Iolandei și a lui Mihai din Casa Iubirii: Are niște probleme nerezolvate. Ce a intenționat, de fapt, Mihai să facă

De astăzi, un nou concurent cu drepturi depline intră în competiția iubirii, Costi (Costinel Gâlceava) are 25 de ani, locuiește în Călinești, Argeș, și își dorește că în Casa iubirii să își găsească sufletul pereche.

Reality show-ul "Casa iubirii", prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmărit de luni până vineri de la 10:00 şi 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la16:00 şi 19:00, la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

Bomba în Parlamentul Italiei: livrarea de arme către Ucraina a fost suspendată / Acuzații grave la adresa lui Meloni

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

6500 oameni au murit pentru Cupa Mondiala din Qatar! Chiar asa e?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies