Un judocan cu greutate il calca in picioare pe Catalin Josan! Se intampla sambata, in emisiunea  „Deschis la distractie” , de la 11.30, la Kanal D

Echipa emisiunii „Deschis la distractie” i-a pregatit invitatului Catalin Josan o surpriza de zile mari, in acord cu apropiata sarbatoare de Mos Nicolae.

Catalin a trebuit sa aleaga din ghetuta fermecata un biletel si sa vada ce ii aduce... Mos Nicolae.Cadoul a fost unul total neasteptat : "un masaj deschis la distractie"!

Dezbracat, legat la ochi si putin suspicios, Catalin s-a asezat pe masa de masaj si a inceput sa cante celebra sa piesa "Don't Wanna Miss You". La inceput, totul a fost perfect pentru el: a fost rasfatat de o frumoasa asistenta, imbracata sexy, cu miscari senzuale, foarte dibace. Insa, pe parcursul masajului, mainile delicate ale domnisoarei au fost inlocuite cu cele ale campionului european la judo Vladut Simionescu. Pentru un efect si mai intens, campionul s-a urcat si pe masa, deasupra „pacientului”, pentru un masaj cu... picioarele!


Daca a iesit intreg sau nu Catalin Josan in urma acestui tratament, puteti afla urmarind sambata, de la ora 11.30, emisiunea „Deschis la distractie”, prezentata de Vlad Baba.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate