Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 34

Pelin vrea sa-si puna capat zilelor!

Decizia lui Macit de a anula casatoria cu Pelin cade ca un trasnet asupra parintilor sai, care nu concep ca fiul lor sa reia relatia cu Neriman. Tanarul isi infrunta parintii, aparandu-si cu demnitate dreptul la o iubire adevarata. Acesta le marturiseste ca nu se poate casatori cu o femeie pentru care simte doar repulsie si ca e indragostit nebuneste de Neriman, pentru care este in stare de orice sacrificiu.

Desi tatal sau il ameninta din nou ca il va dezmosteni, Macit ii aminteste acestuia ca a facut tot ce i-a stat in putinta sa remedieze situatia firmei si sa salveze onoarea familiei.

Mai hotarat ca niciodata sa isi salveze iubirea, Macit isi duce planul pana la capat si merge sa o anunte si pe Pelin ca jocul lor s-a incheiat. Fara sa ii pese de rugamintile lui Pelin, tanarul rupe logodna cu aceasta si ii inapoiaza fetei verigheta, in semn de despartire. Socata de cumplita veste, Pelin este invinsa de obsesia pentru Macit si decide sa isi puna capat zilelor.
Macit afla despre tentiva de sinucidere a lui Pelin si merge intr-un suflet la spitalul in care aceasta se afla in stare critica. Aici, Faizal ii reproseaza ca decizia sa a determinat-o sa recurga la suicid si il ameninta ca ii va face viata un iad, daca Pelin nu isi va reveni.

Neriman si Macit se reintalnesc, iar tanara incearca sa aiba din nou incredere in iubitul sau, care ii promite ca nu ii va mai ascunde nimic. Insa aceasta afla de la Sahika despre starea lui Pelin si realizeaza ca sperantele ei sunt zadarnice.
Pe de alta parte, Sinasi, insotit de familia sa, merg acasa la Neriman pentru a cere din nou mana acesteia de la tatal sau. Insa vizita acestora este perturbata de aparitia lui Faizal, mama lui Pelin, care vine sa o acuze pe Neriman ca a provocat tragedia fiicei sale.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate