Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 20

Neriman se hotaraste sa lupte pentru dragostea sa!

Crezand ca Macit a pus capat relatiei lor, Neriman incearca din rasputeri sa ajunga din nou la inima tanarului care ii furase inima. Fara sa stea pe ganduri, aceasta isi face curaj si merge la firma pentru a-i cere socoteala lui Macit pentru iubirile sale din trecut. Insa atitudinea distanta a tanarului o determina sa se retraga pentru moment.


Desi intentioneaza sa ramana in umbra, asteptand un semn de iubire din partea lui Macit, Neriman este hotarata sa lupte pentru dragostea sa.

In tot acest timp, Pelin jubileaza la gandul ca relatia lui Macit cu Neriman traverseaza o perioada dificila si spera ca in curand cei doi se vor desparti. Aceasta profita de situatia incordata dintre cei doi indragostiti si incearca sa se apropie de Macit, insa tanarul o respinge.


Pe de alta parte, Macit este revoltat de felul in care mama sa actioneaza pentru a-i distruge relatia cu Neriman si ii reproseaza femeii tot ce are pe suflet, insistand sa ii demonstreze ca iubeste pentru prima data cu adevarat.

Neriman nu rezista sa stea departe de cel pe care il iubeste mai presus de orice si reuseste sa il intalneasca si sa ii spuna ca regreta criza sa de gelozie. Macit se lasa induplecat de spusele iubitei sale si isi promit ca vor lupta impreuna impotriva tuturor obstacolelor, chiar si impotriva parintilor.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate