Un copil in varsta de 12 ani a murit chiar in sala de clasa in care invata!

Baiatului i s-ar fi facut brusc rau, iar la scurt timp, a lesinat langa banca si nu s-a mai trezit! Tatal micutului a ajuns o data cu medicii de pe ambulanta la scoala.

In aceasta dimineata, la ora 7 si 40 de minute, baiatul in varsta de 12 ani, elev in clasa a VI-a a anuntat ca se simte rau. Femeia de serviciu a venit pentru a-l insoti la cabinetul medical al scolii. Numai ca bietul copil n-a mai ajuns! Martorii spun ca baiatul s-a innegrit la fata si a lesinat langa banca. Imediat a fost chemata asistenta medicala a scolii. Ambulanta a ajuns la scoala in 6 minute.

Citeste si: S-a aflat ce a făcut clanul rival al Duduienilor. Detaliile sunt șoc. Cum au petrecut în ziua înmormântării lui Emi Pian FOTO - capital.ro

Medicii nu au mai putut face decat sa confirme decesul copilului. Odata cu ei a ajuns si tatal copilului la scoala. Omul abia iesise de la serviciu, din tura de noapte. Se pare ca baiatul avea niste probleme mai vechi cu inima. De altfel, el fusese recent internat in spital din aceasta cauza. Copilul invata la Liceul Horia Hulubei din Magurele. Mama lui este educatoare la o gradinita dintr-o localitate invecinata. In loc sa-i pregateasca daruri de Craciun, familia isi va ingropa copilul in pragul sarbatorilor.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies