Băiatul de 13 ani, din Galați, dat dispărut a fost găsit

,
Un copil de 13 ani, din Galați, dat dispărut

Copilul de 13 ani dat dispărut

Un băiat de 13 ani din Galați a fost dat dispărut vineri, 30 septembrie, după ce a plecat de acasă în jurul prânzului și nu a mai revenit. Acesta a fost găsit în Gara de Nord.

Update: Copilul a fost găsit în Gara de Nord. Acesta a fost recunoscut de mama sa in urma vizionarii inregistrarilor video de pe camerele video.

Băiatul de 13 ani a plecat, vineri, de acasă după o discuție telefonică purtată cu tatăl său care se află în străinătate. Pentru a-l găsi a fost emis mesaj Ro Alert.

Citeste si: Caz șocant în Buzău! Adolescenți luați cu forța de pe un câmp, bătuți și sechestrați. Cine sunt agresorii

Un copil de 13 ani, din Galați, dat dispărut

Mama vitregă a băiatului a anunțat Poliția că adolescentul a dispărut și au fost demarate căutările

Poliţiştii gălățeni caută un adolescent în vârstă de 13 ani care a plecat de acasă după o discuție telefonică purtată cu tatăl său, care este plecat în străinătate.

Oamenii legii au fost sesizați de o femeie, din municipiul Galați, că în jurul orei 12.30, fiul său vitreg, Angelin George Druțu, a plecat de la domiciliu, în urma unei discuții telefonice avute cu tatăl său, aflat în străinătate, și nu a mai revenit.

Copilul are 1,60 metri înălține, aproximativ 60 de kg, păr șaten, ochi verzi.

Când a plecat, băiatul era îmbrăcat cu un pantalon tip blug, de culoare albastră, cu rupturi și pantofi sport, de culoare albă.

Cei care pot oferi informații care să ducă la găsirea copilului sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Un elev de 14 ani a fost încătușat de polițiști, după ce a venit beat la școală

Elevul de doar 14 ani, împreună cu alți doi colegi, au venit la școală, după ce au consumat băuturi alcoolice. Aceștia au început să facă scandal și să îi înjure atât pe elevi, cât și pe profesori.

Incidentul a avut loc luni, 26 septembrie, și a fost solicitat ajutorul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Hidișeul de Sus.

Doi elevi au executat ordinele venite din partea polițiștilor, în timp ce al treilea elev a continuat să manifeste un comportament agresiv. Așadar, a fost nevoie de intervenția unui alt polițist și, în cele din urmă, minorul a fost încătușat.

„Polițistul a intervenit în sala de clasă în care se aflau cei trei elevi, doi dintre ei s-au supus recomandărilor polițistului de a aștepta în curtea școlii pentru a fi conduși acasă, însă cel de-al treilea a continuat comportamentul turbulent, proferând injurii, alergând între sălile de clasă și provocând în rândul elevilor indignare și un sentiment de insecuritate.  Polițistul a solicitat în sprijin un coleg de la același post de poliție, însă, pentru că elevul nu se supunea indicațiilor polițiștilor, în momentul în care a manifestat agresivitate față de un alt elev, pe care l-a îmbrâncit, aruncându-i pe jos ghiozdanul și alte obiecte personale, polițiștii l-au încătușat și l-au condus la postul de poliție din Hidișelu de Sus, unde a continuat tulburarea ordinii și liniștii publice și proferarea de înjurii”,  a transmis Alina Fărcuta, comisar-șef IPJ Bihor, conform  bihon.ro.

Citeste si: Un elev de 14 ani a fost încătușat de polițiști, după ce a venit beat la școală. Mama acestuia susține că i s-a făcut o nedreptate

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Un elev de 14 ani a fost încătușat de polițiști, după ce a venit beat la școală. Mama acestuia susține că i s-a făcut o nedreptate

FOTO: Descoperire uimitoare într-o fosilă foarte rară

Un elev de 14 ani a fost încătușat de polițiști, după ce a venit beat la școală. Mama acestuia susține că i s-a făcut o nedreptate

Un copil de 4 ani s-a înecat în piscina din curte, în Dâmbovița. Mama băiatului a fugit după tragedie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies