Caz uluitor in Iasi! Un barbat injunghiat intr-un bar a adormit cu rana deschisa! Medicii au fost socati cand i-au deschis abdomenul! Ce au gasit inauntru

Caz uluitor în județul Iași! Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost înjunghiat într-un bar de colegul său de pahar! Culmea, deși cu o plagă în abdomen, bărbatul a adormit.


In articol:

În momentul în care s-a trezit din beţie, bărbatul a sunat la 112 pentru că acuza dureri în zona abdomenului. Medicii au descoperit cu stupoare faptul că acesta avea o plagă destul de serioasă, relatează România TV.

Ajuns la spital, cadrele medicale au constat faptul că lama cuţitului cu care omul a fost înjunghiat i-a perforat ficatul, astfel că bărbatul a fost dus de urgenţă în sala de operaţii. 

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-au petreuct lucrurile şi de ce bărbatul sau alte persoane nu au anunţat poliţia.

O femeie a sunat la Salvamont. Conversatia este naucitoare

O femeie a sunat la Salvamont pentru a fi ajutată să-şi recupereze telefonul mobil / Salvamontişti: Dacă derapaţi cu maşina, dar nu sunteţi răniţi, dacă pierdeţi telefonul, dacă ”pică netul la cabană”, nu apelaţi Salvamont

Salvamontiştii din Argeş au relatat pe pagina de Facebook discuţia cu o femeie care solicita ajutor pentru a-şi recupera telefonul mobil scăpat la coborârea de pe Vârful Negoiu, ei adresând un apel celor care au derapat cu maşina dar nu sunt răniţi, celor care îşi pierd telefonul sau celor care vor să reclame că ”a picat netul în cabană” să nu sune la Salvamont, pentru că ar putea ţine linia ocupată pentru un caz cu adevărat grav.

”Din ciclul "Hai să ne distrăm împreună!"
Apel direct, astăzi... o voce feminină, plăcută, vioaie.
"- Bună ziua, mă numesc .... şi aş dori să vă cer ajutorul. Va rog să mă ascultaţi..." Mă încordez şi mă gândesc cine e de serviciu, pe cine ştiu că e disponibil azi...
"- Am urcat ieri pe Negoiu, prin Strunga Dracului." Ups, îmi zic, colegii de la Negoiu ar fi mai aproape, până ajung cei din Cota 2000 şi Bâlea Lac.
"- La coborâre, am scăpat telefonul pe un valcel lateral" Ei, şi? Îmi zic... "Care ar fi şansele să îl recuperez? Ştiţi, am informaţii foarte importante pentru mine în acel telefon!". Nu-mi vine să cred...
"- Zero, niciuna!" zic eu.
"- Da, dar să ştiţi că i-am găsit carcasa, deci e pe acolo!"
"- Îmi pare rău, noi salvăm oameni, nu căutăm telefoane într-un valcel înzăpezit, sub Negoiu. Acul în carul cu fân e nimic faţă de ce vreţi dumneavoastră!"
"- Nici dacă plătesc?"
"- Puteţi plăţi un ghid montan ca să va însoţească până acolo. Noi nu căutăm telefoane contra cost..."
Vizibil dezamăgită, uşor enervată, mă salută şi închide”, este relatarea postată pe pagina Salvamont Argeş.

”Morala: Dacă derapaţi cu autoturismul, dar nu sunteţi răniţi, dacă va pierdeţi telefonul, dacă pică netul la cabană, vă rugăm să nu apelaţi Salvamont. Aţi putea bloca linia pentru o alarmă reală.
Drum bun, în siguranţă, tuturor!”, este concluzia salvamontiştilor. În răpunsuri la comentarii, ei confirmă că situaţia este reală şi povestesc şi o altă întâmplare.
”Nu am mai scris în povestioară, dar i-am explicat drei că avem un coleg de la Sibiu, care a murit încercând să recupereze o pereche de schiuri ale cuiva căruia i-a fost frică să coboare pe ele, după ce le urcase acolo. Cam aşa stă treaba... convorbirea a fost mai lungă, dar am vrut doar să arătăm o notă veselă”, scriu salvamontiştii.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies