Un barbat a adoptat un nou-nascut bolnav, abandonat la nastere: "Daca deschizi ochii, te iau acasa". Povestea a facut inconjurul lumii

Povestea lui a emoționat o lume întreagă! Un asistent medical decide să înfieze un bebeluș abandonat la câteva ore de la naștere!Micuțul, care se afla în comă, a fost păzit de bărbat zile și nopți la rând, timp în care se ruga ca cel mic să supraviețuiască. Într-o zi, asistentul i-a promis micuțului: ,,Dacă deschizi ochii, te voi lua acasă''

Citeste si: Averea lui Florin Piersic si declaratiile marelui actor: "Va iubesc pe toti si va multumesc ca va ganditi la mine"

Un barbat a adoptat un nou-nascut bolnav, abandonat la nastere

Bebelușul a fost abandonat la câteva ore de la naștere. Matías Devincenzi, un asistent medical din Argentina, a luptat pentru adoptarea sa și a avut grijă de el până când micuțul cu grave probleme de sănătate s-a vindecat.

O lume întreagă a fost impresionată de povestea lui Matías Devincenzi, un asistent medical de 31 de ani, din San Miguel de Tucumán, care acum doi ani a decis să adopte un copil abandonat de familia sa la câteva zile după naștere. Bărbatul a avut grijă de el zi și noapte rugându-se să se însănătoșească. Bebelușul Santino l-a întâlnit pe Matías Devincenzi în februarie 2017.

Vezi kanal d live aici

La câteva zile după naștere, copilul a fost diagnosticat cu multiple probleme de sănătate: malformații, deficiență respiratorie, fiind spitalizat la terapie intensivă, la Spitalul del Este Eva Perón, Argentina.

Citeste si: Dovada vie ca exista miracole: era mort, dar in drum spre morga o asistenta a observat ceva

"Îmi amintesc că era în comă, cu asistență mecanică respiratorie. Eu vorbesc mult cu copiii bolnavi, așa că m-am confruntat cu el și am spus fără să mă gândesc de două ori:" Hei, micuțule, dacă vei deschide ochii, te duc acasă", a povestit Matías pentru presa locală.

copil adoptat

Copilul a deschis ochii în acel moment, iar asistentul de 31 de ani a simțit că acest semn este un răspuns: "Imediat m-am asumat rolul de viitor tată și am început să ma interesez despre adopție", a spus el.

Vezi programul kanal d pentru toata saptamana.

citeste continuarea pe a1.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate