Un baietel, DIVINIZAT ca zeitate in India din cauza ca are o pilozitate excesiva intr-o zona mai putin obisnuita a corpului

Amar Singh, un baietel in varsta de 6 ani din India, este divinizat de familie si de membrii comunitatii din care face parte.

Amar Singh, un baietel in varsta de 6 ani are o pilozitate excesiva in spate, in zona taliei, motiv pentru care parintii i-au lasat parul sa creasca, impletindu-l intr-o coada lunga, asfel incat sa para ca micutul ar avea o coada de animal.

Copilul este divinizat de parinti si de mai multi membrii din comunitatea din care face parte. Satenii cred ca este intruparea uneui zeu maimuta sau unei vaci, animal sacru in India. Medicii au, insa, un alt verdict. Pilozitatea excesiva a baietelului in acea zona nu este rezultatul niciunei incarnari sacre, ci unei afectiuni a coloanei numite spina bifida.

"Amar este un copil foarte iubit. Toata lumea il vede ca o zeitate", a declarat tatal baiatului care mai are inca 4 copii pe langa Amar. Tatal a adaugat ca ezita sa-si epileze fiul in acea zona deoarece crede ca este de natura divina.
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies