Un aspirator auto este ideal pentru păstrarea curățeniei în mașină

,

Întreținerea unui vehicul vine cu provocări. Pentru mulți oameni, a avea o mașină îngrijită, curată și bine spălată nu este o prioritate. Dacă faceți parte din acel grup de oameni sau vă doriți să convingeți o persoană dragă să aibă mai multă grijă de mașina, iată care sunt câteva dintre cele mai importante motive pentru care trebuie păstra mașina curată.

Puteți evita situațiile jenante la volan

Cu toții avem din când în când pasageri atât pe locul din față cât și pe bancheta din spate, iar situația în care suntem nevoiți să luăm pe cineva în mașină atunci când aceasta

este plină de praf, sticle, pungi aruncate sau chiar cu tapițeria pătată, nu este deloc o situație plăcută. De asemenea, mai există și situația în care uităm tot felul de lucruri aruncate în mașină, lucruri pe care trebuie să le mutăm dintr-o parte în alta, astfel încât pasagerii să poată avea loc. Asigurați-vă că păstrați mașina mereu curată și nu numai că veți putea primi pasageri fără nici un fel de problemă, dar vă veți simții mult mai confortabil atunci când sunteți la volan.

Mașinile murdare sunt evaluate mai puțin de către cumpărători

Să fim sinceri – dacă cineva s-ar oferi să vă vândă o mașină murdară, probabil că ați refuza pe loc și vă veți gândi că mașină respectivă nu a beneficiat de un tratament tocmai bun atât în ceea ce privește întreținerea, cât și stilul de condus. Dacă sperați să vă vindeți autoturismul, atunci păstrarea curățeniei în interior și o spălare din când în când la exterior, poate face adevărate minuni.

Mașinile murdare pot genera bacterii

Ștergerea periodică a volanului, a mânerelor de la uși, a bordului, a schimbătorului de viteze, a frânei de mană și așa mai departe, în general a tuturor zonelor pe care puneți mâna des, este esențială pentru o viață mai sănătoasă. Se spune că telefonul este obiectul care adună cele mai multe bacterii deoarece îl utilizam non stop după ce atingem tot felul de alte suprafețe și îl curățam foarte rar.

Ei bine, și în cazul unei mașini este la fel. Există tot felul de soluții dezinfectante speciale pentru suprafețele dintr-un autoturism, iar acestea nu sunt deloc scumpe. Nu numai că veți avea o mașină sigură pentru sănătatea dumneavoastră, dar și din punct de vedere estetic va arăta mult mai plăcut.

Murdăria și dezordinea poate înseamnă și pericol din punct de vedere al siguranței

Păstrarea mașinii curate nu este doar o alegere care ține de estetică și siguranță pentru sănătate, ci poate fi și o problemă de siguranță fizică. Deși s-ar putea să nu vă așteptați la asta, a avea o mașină murdară vă poate expune pericolului. O sticlă aruncată în spate pe podea sau pe banchetă, poate ajunge cu ușurință sub scaunul șoferului și mai apoi în zona pedalelor, existând riscul să ajungă chiar sub pedala de frână, fapt care, într-o situație de urgență poate fi extrem de periculos. De asemenea, geamurile murdare pot obstrucționă vederea și crea dificultăți.

Protejați  vopseaua

Exteriorul mașinilor noastre este la fel de important că și interiorul. Mașinile sunt expuse la tot felul de intemperii ale vremii, dintre care unele pot fi foarte dăunătoare. Sarea și nisipul care sunt aruncate iarna pe străzi, grindină, crengile căzute din copaci atunci când vântul sufla cu putere și așa mai departe, pot deteriora exteriorul mașinii. O mașină trebuie spălată periodic, datorită faptului că, prin acele cantități mari de murdărie vopseaua se pot zgâria cu ușurință datorită naturii abrazive a particulelor.

Cum putem păstra mașină curată?

Fie că o faceți pe cont propriu acasă în curte ori alegeți să duceți mașina la o spălătorie profesională, dacă faceți acest lucru periodic, o dată pe săptămână, este mai mult decât suficient. Indiferent de situație, în cel mult o oră mașina va străluci.

Dacă o faceți acasă pe cont propriu, interiorul se poate păstra extrem de bine cu ajutorul unui aspirator auto care se poate conecta la bricheta mașinii, dispozitiv care este foarte accesibil și pe care îl puteți achiziționa simplu și rapid, accesând Viyogo.ro. în plus, dacă vă place să vă îngrijiți personal de mașină, principalul avantaj este reprezentat de faptul că, puteți realiza o curățare în detaliu în adevăratul sens al cuvântului, precum și libertatea de a utiliza produsele profesionale favorite în funcție de preferințe.

Astfel, la numai un simplu click distanță, puteți găsi și achiziționa un aspirator de mână cu o putere 100W și care se alimentează la 12V, dispozitiv care vine la pachet cu multiple accesorii precum 1 duză pentru spații înguste, 1 furtun flezibil, 1 perie și 2 conectori pentru furtun. Cablul este generos având o lungime de 3.5 m, ceea ce înseamnă că, dacă nu aveți priză în portbagaj, vei putea conecta aspiratorul la priza principală din față, și veți putea curăța eficient întreagă mașină.

Autoturismul este un bun extrem de important pentru societatea din ziua de astăzi, dar și un bun care are un preț mare de achiziție și care trebuie protejat că atare astfel încât să nu își piardă valoarea, asigurând simultan și tot confortul și siguranța necesară în special în deplasările lungi.

Dacă vă numărați printre aceia cărora le place să își îngrijească mașina ca la carte, un aspirator de mașină care se alimentează la 12V, este cu siguranță o alegere ideală. În plus, accesând Viyogo.ro, puteți găsi și achiziționă mult mai multe produse dedicate pentru autoturisme și cu siguranță veți lua cele mai bune decizii pentru o mașină mai curată și mai confortabilă.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Sovata, perla turismului balnear din Transilvania

Lucian Heiuș dă ultimele detalii despre aplicaţia mobilă pentru contribuabili, ANAF Mobil

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Simona Pătruleasa va prezenta Ştirile Kanal D de la ora 07:00

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies