UMILIT PANA LA MOARTE! Un batran a murit in timp ce astepta la coada pentru o adeverinta VIDEO

la Iasi un batran s-a stins in sediul Casei de Pensii in timp ce astepta sa i se elibereze o adeverinta de asigurat.

Batranul si-a dat ultima suflare chiar in biroul sefei Casei de Pensii. La aceeasi coada era si o asistenta de la clinica de cardiologie. Insa in ciuda reactiei prompte pensionarul nu a mai putut fi salvat.

 

Speriata, directoarea a strigat dupa ajutor, insa niciuna dintre manevrele de resuscitare nu l-au putut readuce la viata pe omul in varsta de 77 de ani.

 

Trupul batranului, langa care au fost aprinse mai multe lumanari, a fost ridicat si transportat la Institutul de Medicina Legala. Autopsia va stabili exact cauza decesului.

 

Aproape 800 de pensionari au format si ieri cozi kilometrice in fata tribunalului Arges. Oamenii au venit sa ceara in instanta CAS-ul de 5.5% platit in ultimul an.

 

Curtea Constitutionala a decis ca cei care au pensii mai mari de 740 de lei nu vor mai plati contributia de 5.5% la asigurarile de sanatate pe intreaga pensie, ci doar pe diferenta care depaseste plafonul minim.

 

Cum programul s-a terminat la ora 12, multi dintre pensionari nu au apucat nici de data aceasta sa depuna plangerile. Aproape 1.000 de cereri sunt depuse zilnic la Tribunalul Arges. Inghesuiala s-a produs odata cu decizia Curtii Constitutionale. 

Aceasta schimba modalitatea de aplicare a contributiei dar nu se aplica retroactiv, asa ca oamenii trebuie sa dea in judecata statul. In aceasta situatie se afla peste 2 milioane de pensionari.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate