Umilinta maxima pentru Ioana Popescu! Vezi ce reactie a avut Cuzin Toma

,

Au fost prinsi de catre paparazzii impreuna, noaptea, pe camp. Ea a acceptat sa vorbeasca la WOWbiz despre aventura, dar se pare ca lucrurile s-au intors impotriva ei.

 

Umilinta maxima pentru Ioana Popescu! Vezi ce reactie a avut Cuzin Toma
Au fost prinsi de catre paparazzii impreuna, noaptea, pe camp. Ea a acceptat sa vorbeasca la WOWbiz despre aventura, dar se pare ca lucrurile s-au intors impotriva ei.
Ioana Popescu a explicat faptul ca Toma Cuzin, sau Firicel din Las Fierbinti cum este el cunoscut de catre publicul larg, nu vrea sa ii mai raspunda la telefon si ca nu isi mai doreste sa auda de ea dupa tot ce s-a intamplat.
"Eu regret ca am fost cu el. M-am prostit la varsta asta. Eu eram extrem de atenta la ce fac. Dar el m-a zapacit. Nu ma simt ok sa vin sa vorbesc despre asta. Am lucrat 17 ani in presa si mi-as fi dorit sa vin cu un subiect, nu cu un baiat care a facut asa ceva cu mine. M-a deranjat ca nu raspunde la telefon, ca nu vorbeste cu mine si am senzatia ca am pierdut doua luni pentru o prostie. Ziaristul din mine considera ca a fost o aventura, o joaca. Fosta iubita din mine spune ca a fost dragostea vietii mele, a fost ceva frumos. El este in zodia gemeni si am o problema cu zodia asta pentru ca oamenii sunt duplicitari. E foarte trist, e foarte aiurea.", a spus Ioana Popescu la WOWbiz.
Vezi aici reactia lui Cuzin Toma!

Ioana Popescu a explicat faptul ca Toma Cuzin, sau Firicel din Las Fierbinti cum este el cunoscut de catre publicul larg, nu vrea sa ii mai raspunda la telefon si ca nu isi mai doreste sa auda de ea

dupa tot ce s-a intamplat.

" Eu regret ca am fost cu el. M-am prostit la varsta asta. Eu eram extrem de atenta la ce fac. Dar el m-a zapacit. Nu ma simt ok sa vin sa vorbesc despre asta. Am lucrat 17 ani in presa si mi-as fi dorit sa vin cu un subiect, nu cu un baiat care a facut asa ceva cu mine. M-a deranjat ca nu raspunde la telefon, ca nu vorbeste cu mine si am senzatia ca am pierdut doua luni pentru o prostie.
Ziaristul din mine considera ca a fost o aventura, o joaca. Fosta iubita din mine spune ca a fost dragostea vietii mele, a fost ceva frumos. El este in zodia gemeni si am o problema cu zodia asta pentru ca oamenii sunt duplicitari. E foarte trist, e foarte aiurea
", a spus Ioana Popescu la WOWbiz.

Urmareste aici momentul in care au fost surprinsi de paparazzi!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

ȘOCANT: Mii de abuzuri sexuale la copii mai mici de 7 ani!

BOMBA! Cine este IUBITA secreta a lui Culita Sterp? S-a aflat acum. E SCANDAL monstru

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies