Ultimele poze cu Adrian Pintea in viata! Lavinia Pintea explica motivele publicarii lor

Sfarsitul indragitului actor Adrian Pintea, in vara anului 2007, a socat o tara intreaga.

El a decedat dupa ce fusese internat in stare foarte grava la sectia de terapie intensiva a Institutului Clinic Fundeni. Actorul a fost adus la spital in soc septic sever, care a exclus un transplant de ficat.

Pintea sufera de ciroza, care s-a complicat sever cu o insuficienta cardiaca dreapta. Potrivit medicilor, infectia a fost generata de un abces dentar si s-a adaugat insuficientei hepatice severe.

Invitata in platoul Teo Show, Lavinia Pintea, sotia acestuia, a dezvaluit de ce a ales sa publice o serie de poze socante cu ultimele clipe ale actorului in viata.

"Am justificat pe pagini intregi gestul meu. Ani de zile am trait trauma, durerea de a-mi fi aduse niste acuze foarte grave, unele dintre ele absolut inadmisibile, care m-au afectat profund. Se spunea ca nu l-as fi ingrijit suficient de bine pe Adrian, ca nu i-am fost alaturi, ba chiar ca l-am omorat, ca i-am refuzat tratamentul medical sau i l-am interzis. A fost o suferinta ingrozitoare pentru ca despre aceste lucruri vorbeau oameni care nu ne cunoscusera", a spus Lavinia.

"Chiar daca este un adevar dureros si socant l-am adus la iveala. Este vorba despre lucruri care s-au intamplat intr-un context nefavorabil, nu e nimeni vinovat pentru ceea ce s-a intamplat", a adaugat ea.

"M-a durut sa vad aceste fotografii publicate in presa si difuzate la televiziune, pentru ca eu le-am publicat la o rezolutie mult mai mica, avand dimensiuni mult mai mici. Scopul meu a fost doar de a lamuri si de a pune la punct niste lucruri care mie mi-au afectat reputatia medicala".

Aflati mai multe din materialul de mai jos:
##VIDEO114992##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate