ULTIMA ORA: IML a facut anuntul! Ale cui sunt oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca

Detalii noi in cazul crimelor de la Caracal, care au oripilat o tara intreaga: au aparut primele informatii legate de analiza oaselor gasite in casa lui Gheorghe Dinca.

Potrivit ultimelor informatii obtinute de digi24.ro, Institutul de Medicina Legala a terminat de analizat fragmentele de oase gasite in curtea lui Gheorghe Dinca.

Raportul arata ca acestea ar apartine unei fete cu varsta cuprinsa intre 12 si 17 ani, de statura mica. Vechimea oaselor nu este cunoscuta.

Potrivit acelorasi surse rezultatele probelor ADN, care au fost prelevate pentru a se stabili daca aceste oase sunt sau nu ale Alexandrei, vor veni luni.

Stire in curs de actualizare.

Gheorghe Dinca

Dezvaluire soc a unui martor care a fost de fata cand Dinca a adus-o pe Alexandra la el acasa

Un barbat care se afla in spatele casei lui Gheorghe Dinca in ziua presupusei crime sustine ca a vazut cum Alexandra a fost mutata de suspect, impreuna cu alte trei persoane, in alta masina.

Omul crede ca fata nu a fost omorata.

"Nu este omorata. Fata a fost transferta de domnul psihopat. Va spun asta pentru ca eu am fost cu vacile pe camp, in timpul acela, joi dupa-amiaza si am vazut trei masini.

"Fata a fost transferata de trei persoane care o tineau legata. Erau in spatele casei lui Gheorghe Dinca. N-am sunat la Politie, ca n-am avut telefon atunci.

"Nu sun la politie pentru ca am fost amenintat", a declarat barbatul.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate