ULTIMA ORA de la ANM! Vremea se schimba radical!

Vremea intră într-un proces de răcire extremă.


In articol:

Vremea se schimba radical!

Dacă prima jumătate a lunii ianuarie a venit cu temperaturi mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă, următoarele zile vor aduce valori mai scăzute, iar în unele zone se va ajunge și la -19 grade. 

Citeste si: Cutremur violent, de 6,4 grade! S-au înregistrat deja morți și răniți! Seismul, urmat de opt replici!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că, începând de astăzi, vremea va intra într-un proces accentuat de răcire. Vremea va fi închisă și rece în practic toate regiunile, iarna făcându-se, însă, simțită mai pronunțat în zonele de munte.

Vremea se răcește începând de astăzi În următoarea perioadă, meteorologii anunță că vom avea parte de temperaturi mai scăzute decât până acum, însă temperaturi normale pentru aceată perioadă.

Așadar, potrivit Adevărul, temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 6 grade, în timp ce cele nocturne nu vor trece de 0 grade. În depresiunile intramontane, se vor înregistra și -19 grade pe timpul nopții. Cel mai cald va fi, ca de obicei, pe litoral.

Citeste si: Calendar ortodox. Cea mai puternica rugaciune catre Sfantul Eftimie cel Mare, pentru mantuire si apararea de vrasmasi

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate