ULTIMA ORA! Acum s-a aflat! Ce scrie în certificatul de deces al Cristinei Țopescu

Cristina Țopescu s-a stins fulgerător, la vârsta de 59 de ani, singură în casă.


In articol:

Ce scrie în certificatul de deces al Cristinei Țopescu

Regretata jurnalistă și-a trăit ultimii ani așa cum a preferat să o fac toată viața: în discreție.

Cristina Țopescu a ales, de-a lungul timpului, să nu dea foarte multe detalii despre viața ei personală, motiv pentru care multe detalii personale nu erau știute decât de oamenii foarte apropiați.

Un exemplu este numele ei complet, pe care Cristina Țopescu s-a asigurat că nu îl știu decât apropiații. Pe certificatul de deces al jurnalistei a fost trecut numele complet, respectiv Mariana Rodica Cristina Țopescu.

Citeste si: Prognoza meteo ANM! Canciula lovește România în weekend! Zonele din țară transformate în cuptor - capital.ro

Citeste si: E oficial: Alexandra Macesanu si Luiza Melencu sunt moarte, Gheorghe Dinca e trimis in judecata

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost depus la capela Cimitirului Bellu. Apropiații, dar și rudele, între care și mama ei, au mers pentru a-i aprinde o lumânare și a-i aduce o coroană cu flori, dar și pentru a participa la slujba de comemorare, susținută chiar în incinta capelei de la Bellu.

Trupul neînsuflețit va fi incinerat 

Vor lua parte doar rudele și apropiații, iar recent a apărut o informație potrivit căreia mama jurnalistei n-ar fi de acord cu incinerarea, spunând că nu au auzit-o niciodată pe Cristina Țopescu să își dorească acest lucru.

Citeste si: Cristina Topescu suferea de atacuri de panica in direct, la tv. De ce ii era cel mai frica jurnalistei: "Erau pregatiti in regie sa bage publicitatea, daca cumva ma prelingeam pe sub pupitru"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies