Ulfet din serialul "Mireasa din Istanbul", pe culmile succesului inca din primii ani ai carierei sale! Iata ce palmares impresionant are celebra Meral Çetinkaya!

Meral Çetinkaya este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia.

Meral Çetinkaya s-a nascut 1945, in Bursa, intr-o familie de actori. Desi era o perioada dificila in acea vreme, parintii sai i-au descoperit talentul actoricesc si au indrumat-o spre o cariera in domeniu, pentru a duce traditia familiei mai departe.

Cea care avea sa devina mai tarziu una dintre cele mai apreciate actrite din Turcia a urmat Facultatea de Teatru si Film din Istanbul si a devenit actrita cu drepturi depline in anul 1976. La scurt timp, Meral Çetinkaya a inceput sa joace in cadrul celor mai renumite teatre din Turcia: Teatrul din Bakırköy si Teatrul din Dostlar si a devenit membra a Asociatiei Contemporane de Actori.


Primul rol jucat intr-un serial de televiziune a fost cel din anul 1983, "Duvar", care a propulsat-o pe culmile succesului. Au urmat apoi zeci de roluri importante atat in seriale cat si in filme astistice de mare succes. In 2010 a inceput sa joace in serialul "Tradarea", care i-a adus un plus de notorietate, in 2015 a interpretat un rol secundar si in serialul "Kosem" si anul trecut a acceptat sa joace in serialul "Mireasa din Istanbul", alaturi de alti mari actori.

Citeste si: Faruk din serialul "Mireasa din Istanbul" vacanta inedita alaturi de fosta lui sotie si de fiul lor! Iata cum a fost surprins celebrul Ozcan Deniz impreuna cu micutul Kuzey!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate