Uleiul de jojoba, esențial pentru o stare de bine

,

Cu siguranță ai auzit de uleiul de jojoba, și despre faptul că acesta are o mulțime de beneficii pentru starea de bine a organismului. Cu toate acestea, probabil că nu le cunoști pe cele mai multe dintre ele. Prin urmare, am decis să ți le prezentăm pe scurt, pentru a înțelege de ce acesta reprezintă unul dintre cele mai apreciate suplimente alimentare.

Efect intens hidratant

Fără îndoială că efectul intens hidratant al uleiului de jojoba este recunoscut de întreaga lume.

De aceea, nu este de mirare că intră în alcătuirea multor produse cosmetice sau de îngrijire corporală. Folosit în mod regulat, uleiul de jojoba îi oferă pielii hidratarea de care are nevoie pentru a se menține frumoasă și sănătoasă, fără însă să o încarce cu sebum. Profită de Black Friday Romania 2021 pentru a găsi și a cumpăra multe produse de îngrijire corporală unde acesta se regăsește din plin.

Perfect pentru toate tipurile de piele

Printre efectele benefice ale uleiului de jojoba se află și proprietățile lui antibacteriene, antifungice și antivirale. De aceea, el este recomandat pentru toate tipurile de piele, ceea ce puține substanțe naturale au această caracteristică.

Conținut ridicat de vitamina E

Cu siguranță ai auzit de vitamina E, cea a tinereții cum i se mai spune, și care este unul dintre cei mai cunoscuți antioxidanți naturali. Uleiul de jojoba o conține în cantitate suficientă pentru a-ți ajuta pielea în ”lupta” sa zilnică pe care o duce cu impuritățile. De asemenea, aplicarea regulată a uleiului de jojoba este perfectă pentru a ține la distanță acneea și punctele negre, contribuind și la închiderea porilor dilatați.

Previne excesul de sebum

În special pe perioada verii, pielea noastră este predispusă să secrete mai mult sebum, ceea ce în combinație cu machiajele sau impuritățile din aer nu poate avea decât efecte negative asupra aspectului acesteia.

Din fericire, uleiul de jojoba este și de această dată la datorie, și prin faptul că echilibrează secreția de sebum este exact ceea ce pielea are nevoie. Surprinzător sau nu, tocmai un ulei este recomandat pentru tenul gras, iar acesta este cel de jojoba!

Vindecare mai rapidă a rănilor

Iritațiile sau micile răni cutanate de la suprafața pielii sunt mult mai ușor vindecate atunci când se aplică puțin ulei de jojoba, care formează un fel de peliculă care contribuie la refacerea mai rapidă a celulelor afectate.

De asemenea, persoanele care au piele uscată sau sensibilă, ori poate suferă din cauza senzațiilor de prurit, pot folosi cu încredere ulei de jojoba care calmează aproape instant toate aceste neplăceri.

Calmează arsurile solare

Și pentru că tot mai avem parte de zile numai bune de plajă, mulți dintre noi profităm din plin de ele. Din păcate, arsurile solare sunt prezente, dar le poți calma ușor tot cu ajutorul oferi de uleiul de jojoba.

Razele puternice ale soarelui afectează și în alt mod pielea, cauzând acele inestetice riduri pe care le urăsc toate femeile. Nu este nevoie de produse scumpe, ci doar de ulei de jojoba, și acestea vor deveni rapid doar o amintire.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Dana Rogoz, în costum de baie: „Ţi se văd coastele”

Kanal D, lider în Prime Time, cu serialul “Mă numesc Zuleyha” 

Nicolae Ciucă anunță că a rămas perplex: Vasile Dîncu nu i-a spus nimic despre ordonanța prin care crește soldele și pensiile militarilor

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Motivul incredibil pentru care o femeie de 40 de ani a bătut un adolescent, în plină stradă, în Focșani

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies