Uite cum a petrecut Printul Harry Pastele in Romania! VIDEO

Uite cum a petrecut Pastele Printul Harry in Romania! VIDEO

Printul Harry si-a petrecut Sarbatorile de Paste pe meleagurile romanesti.

Care a fost programul fiului cel mic al printului Charles al Marii Britanii, aflam din materialul urmator. Printul Harry a ajuns, in Romania, vineri.Imediat ce a aterizat cu avionul pe aeroportul din Targu Mures , fiul cel mic al printului Charles al Marii Britanii a plecat spre Miclosoara unde a zabovit timp de un ceas la o pensiune pentru a lua masa.

Putini au fost cei care l-au zarit pe print prin localitate. El a fost insotit doar de un prieten si a fost foarte discret. Si cum printul Harry se afla pentru prima data in vizita in Romania, localnicii nu prea il stiu, asa ca este posibil sa-l fi intalnit si sa treaca linistiti pe langa el.

Oricum printul Harry nu a poposit prea mult prin Miclosoara , el s-a indreptat spre Valea Zalanului unde tatal sau detine un conac. Aici se cel de-al treilea mostenitor al coroanei britanice si-ar fi petrecut sarbatorile Pascale . Un loc ascuins, departe de ochii curiosilor, unde cu greu se poate ajunge. In Valea Zalanului printul a avut parte de liniste deplina, nu exista semnal la telefonul mobil, cablu la televizor ori internet. Asa ca Harry s-a bucurat de frumusetile zonei, a calarit si s-a plimbat cu motocicleta.

Astazi, printul Harry se va intalni cu primarul din localitate si va primi cateva cadouri care sa-i aminteasca de Romania. Dupa aceasta intrevedere , printul isi va lua zborul spre Anglia cu un avion privat, de pe aeroportul Otopeni

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate