Uite ce isi fac mai nou tot mai multe tinere din intreaga lume! Vezi cum isi maresc buzele singure, acasa

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 sep 2020, 01:55

Din dorinta de a arata ma bine si de a iesi in evidenta, tot mai multe tinere din intreaga lume apeleaza la o tehnica prin care isi fac ceea ce se numeste "buze de cenusareasa".

Astfel, fetele isi injecteaza acasa, fara supraveghere, solutie salina in buze; procedura nu este invaziva iar efectele nu sunt permanente, ci dureaza intre 24 si 48 de ore.

Desi multe domnisoare cred ca tehnica nu are niciun risc, specialistii avertizeaza asupra pericolelor si spun ca, in cazul in care cantitatea de substanta injectata este prea mare, efectele pot fi ireversibile iar buzele pot fi distruse.

In plus, daca injectarile se fac la

intervale scurte, corpul poate dezvolta o reactie alergica puternica si agresiva in incercarea de a elimina lichidul strain.

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

 

Taguri:

Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!