Ugur Yesil, CEO Kanal D si Executive Board Member Kanal D, premiat la Gala Bursa

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 nov 2018, 10:57

Ugur Yesil, CEO Kanal D si Executive Board Member Kanal D, a fost premiat aseara la Gala Bursa pentru Strategie inovativa si evolutie spectaculoasa a Kanal D.

Evenimentul a reunit aseara oameni de afaceri, ambasadori, ministri, personalitati din domeniul mass-media. O serie de premii au fost oferite pentru performante obtinute in diferite domenii de activitate. 

Kanal D reprezinta la momentul actual unul dintre jucatorii cei mai importanti de pe piata media, se afla intr-o crestere spectaculoasa si s-a impus ca un adevarat trendsetter. Formate fenomen precum „Exatlon”, ‚”Bravo, ai stil!”,  serialele turcesti si nu in ultimul rand abordarea inovativa a Stirilor au facut din Kanal D un model pentru competitorii sai si au creat alternative interesante si relevante de consum pentru publicul larg. 

 

 

Toate acestea sunt rezultatele unei strategii sustinute si inspirate ce au clasat statia pe locul doi la nivel National, in Prime Time, in prima jumatate a anului 2018, Kanal D inregistrand o cota de piata de 16,7%, conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media. 

De asemenea,  in perioada ianuarie – octombrie 2018, statia a avut o crestere spectaculoasa a cotei de piata la nivelul publicului comercial, de 21%, raportat la aceeasi perioada a anului precedent.