Tuncay Ozturk, imagini compromitatoare! Cu ea isi reface viata dupa despartirea de Andreea Marin? A fost surprins in compania unei blonde, in timp ce o saruta cu foc

Tuncay Ozturk a reusit sa uimeasca, la o luna de la divortul de Andreea Marin. Turcul a fost surprins, pe inserat, in compania unei blonde, care pare a fi chiar asistenta lui - Sandra.

Despartirea de Andreea Marin pare sa-i aduca lui Tuncay numai schimbari in bine. Turcul s-a mutat din Pipera in Primaverii iar afacerea pe care o are merge din ce in ce mai bine. Daca afacerile merg ca pe roate, Tuncay Ozturk se ingrijeste si de viata sentimentala, dar si de sanatate. Fostul sot al Andreei Marin a fost fotografiat de echipa WOWbiz, pe inserat, in ipostaze incendiare.
 
 

Tuncay si asistenta lui, Sandra, au fost filmati in timp ce trageau din greu la sala de sport. Ba chiar, turcul a avut parte de un masaj capilar din partea unei angajate a spa-ului. In tot acest timp, asistenta lui alerga pe banda.

La final, cei doi au plecat impreuna, cu aceeasi masina. Insa, abia acum a aparut surpriza. In momentul in care s-au urcat in bolidul de lux pe care Tuncay in conduce, turcul a luat mana asistentei sale si a sarutat-o cu foc.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate