Tu știi cum să alegi geanta perfectă pentru orice ocazie?

Orice femeie are în garderoba sa măcar o geantă. Este o realitate care nu poate fi contestată.

Din păcate, de cele mai multe ori, alegerea acestui accesoriu nu este făcută tocmai corect, și nu de puține ori ai observat poate ținute perfecte, dar care au fost ”stricate” de folosirea unei genți nepotrivite.

Specialiștii în fashion sunt de părere că da, o geantă trebuie să fie practică, dar să nu uităm că trebuie să se potrivească pentru ținuta aleasă, stilul și culoarea acesteia. De aceea, este important să găsești acele genți damă care să se potrivească într-un mod plăcut cu stilul tău vestimentar. Prin urmare, am decis să îți oferim câteva informații despre cum poți alege acele genți femei… pur și simplu perfecte.

 

Un mare NU pentru decorațiuni inutile

La o simplă vizită într-un magazin de profil, fie el online sau unul clasic, ești aproape copleșită de mulțimea modelelor de poșete damă pe care o ai la dispoziție. Toate ți se par perfecte, toate le ”vezi” potrivindu-se de minune cu ținutele tale. Și atunci, ce să faci? Recomandarea specialiștilor este să faci o triere, iar primele pe care trebuie să le tai de pe listă sunt acele genți damă încărcate de-a dreptul cu decorațiuni inutile. Alege mai bine o geantă simplă, elegantă, nu prea mare, cu mânere scurte. Evident, culoarea trebuie să se potrivească bine cu ținutele tale, așa că una neutră cum ar fi maro sau negru este o alegere corectă. Poți alege și una în culori vibrante, dar ai grijă ca acestea să se regăsească și pe hainele tale, pentru că altfel impresia pe care o lași celor din jur nu este una prea bună.

Pentru că tot a venit vorba despre ce culori poți alege pentru poșete damă, alb, crem, bej, gri deschis sunt potrivite pentru primăvară – vară, în timp ce sezonul rece este rezervat nuanțelor de maro, gri închis, negru.

 

Asortăm geanta cu pantofii sau nu?

Până acum ceva vreme, majoritatea femeilor aveau grijă atunci când își alegeau geanta ca nuanța acesteia să se potrivească bine cu cea a pantofilor. Ei bine, specialiștii ne recomandă să uităm de această regulă atunci când vine vorba despre genți damă. Un look cu adevărat aparte poate fi obținut atunci când culoarea genții are corespondent una dintre culorile care îți alcătuiesc ținuta.

Dacă nu vrei să dai greș, poți folosi genți piele, chiar genți piele naturală, un accesoriu care este mereu la modă. Este bine mereu să ai un astfel de produs în garderoba ta, deoarece rezistă cu brio la toate tendințele modei. Și dacă mai este și una dintre acele genți de umăr, cu o curea lungă, este mai mult decât perfect.

 

Rucsacul de piele e mereu la modă

Ești adepta stilului casual sau sportiv? Atunci cu siguranță ai un rucsac, pentru că se potrivește perfect. Ținuta ta va fi mereu una perfectă, și nu are șanse să iasă din tendințe prea curând, așa că ai grijă să ai un look deosebit cu ajutorul unor rucsacuri femei, care nu trebuie în niciun caz să amintească de acele rucsacuri școală clasice. Ba, mai mult, marii creatori de modă și-au alcătuit multe creații pornind de la niște accesorii simple: rucsacuri piele naturală.

Dar, să revenim. Chiar dacă nu ai un astfel de accesoriu în dulapul tău, nu este târziu să îl cumperi, pentru că se va găsi ocazia perfectă să îl porți. Vei avea un aer tineresc și chic, așa că nu mai ezita inutil.

 

Puțină diversitate nu strică niciodată

În ultima vreme sunt la modă acele genți damă tip office, care dau un aer stilat posesoarei. Cu toate acestea, nu sunt tocmai genul tău, mai ales dacă sunt în culorile clasice, maro sau negru. Dacă ești nevoită să porți o astfel de geantă, atunci încearcă să spargi un pic monotonia care însoțește de regulă această ținută. Și cum poți face cel mai bine acest lucru decât adăugând puțină culoare: roșu aprins, albastru electric, sau un verde închis. Simțul tău estetic este pus acum la încercare, dar cu siguranță vei găsi acea combinație perfectă, care să te facă să te simți stăpână pe situație, dar și feminină în același timp.

 

Ce să eviți atunci când îți alegi geanta!

Specialiștii în domeniu sunt de părere că există o listă cu ”Așa nu” pe care să o respecți atunci când alegi geanta care să îți completeze ținuta. Pentru a-ți veni în ajutor, ți-o prezentăm și noi, pentru ca tu să ai mereu un look perfect, indiferent de situație sau de tendințele modei în sezonul respectiv.

 

Evită kitch-ul

O geantă de damă prea strălucitoare, și încărcată cu multe accesorii metalice, lipsite de orice urmă de bun gust este o alegere care nu are cum să te avantajeze niciodată. Da, știm, nu toată lumea își permite să achiziționeze genți piele naturală, dar asta nu înseamnă că trebuie să cumperi chiar orice. Poți alege genți din piele artificială dar de calitate, sau din material textil. Sunt mai ieftine, dar au stil.

 

Fără falsuri sau copii

O greșeală des întâlnită în cazul femeilor este să achiziționeze genți damă false sau copii nereușite ale originalelor unor case de modă celebre. Nu face acest lucru, pentru că de regulă acestea sunt lucrate execrabil, ceea ce te face să pari mai degrabă ridicol, decât lumea să te admire pentru geanta ta ”Louis Vingtton”, dacă înțelegi ce vrem să spunem. Alege mai bine un producător de care nu a auzit multă lume, sau e chiar un ilustru necunoscut, dar care are produse de calitate, lucrate impecabil.

 

Fii atentă la detalii!

Din nou, avem de a face cu o greșeală des întâlnită. Ne preocupă mai mult felul cum arată geanta în exterior, decât în interior. Atenția la detalii este esențială, de aceea atunci când ai plecat ”la vânătoare” de poșete damă, fii atentă la garnituri, la modul în care sunt prinse mânerele, la grosimea căptușelii. De asemenea, dacă vrem genți de umăr, cureaua acestora trebuie să fie bine prinsă, iar încuietoarea trebuie să fie rezistentă și funcțională.

 

Clasicul, mereu la modă

Dacă vrei să nu dai greș niciodată, atunci reține această expresie: clasicul este mereu la modă. Simple, practice, în culori neutre, acest tip de genți femei sunt câștigătoarele. Vei fi mereu elegantă și toată lumea îți va admira bunul gust, dacă apelezi la site-ul Manier pentru toate dorințele tale în materie de genți și stil!

 

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies