TU esti vedeta, in NOUL SEZON "D-Paparazzi"! Nu rata emisiunea prezentata de Adelina Pestritu si poti afla ultimele noutati din viata mondena

TU esti vedeta, in NOUL SEZON D-Paparazzi! Nu rata emisiunea prezentata de Adelina Pestritu si poti afla ultimele noutati din viata mondena

TU esti vedeta in noul sezon "D-Paparazzi", emisiune prezentata de Adelina Pestritu difuzata in fiecare duminica de la ora 19:45 la Kanal D.

Cum te-ai simti daca paparazzi te-ar urmari si oamenii necunoscuti ti-ar cere autografe? Te-ai gandit vreodata la acest lucru?

 

Ei bine, Adelina Pestritu impreuna cu echipa emisiunii "D-Paparazzi" au pornit in cautarea vedetei din tine, orice persoana poate fi vedeta fie si pentru cateva ore. Si pentru a demonstra acest lucru oameni simpli au interactionat cu echipa noastra de filmare, au dat autografe, au stat la poze si i-au acordat interviuri chiar Adelinei Pestritu, care s-a aratat foarte incantata de acesta experienta inedita.

 

Persoanele intalnite au fost surprinse intr-un mod placut de aceasta desfasurare de forte ceea ce i-a impins sa uite de emotii si sa se comporte ca niste vedete adevarate.

 

Desigur, reactiile au fost diferite, unii si-au acoperit fata si nu stiau pe unde sa mai fuga, altii au izbucnit in plans, dar majoritatea persoanelor au zambit si au fost degajate pe tot parcursul intalnirii lor cu Adelina Pestritu si echipa emisiunii "D-Paparazzi".

 

Nu uita ca noul sezon "D-Paparazzi" emisiune prezentata de Adelina Pestritu va incepe duminica, 9 septembrie de la ora 19:45 la Kanal D.

 

Mai jos puteti vedea GALERIA FOTO cu persoanele care au devenit vedete marca "D-Paparazzi".

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate