Trucuri pentru a obtine o friptura frageda! Iata ce trebuie sa faci

Cu siguranta ai pe lista ta de preparate favorite şi cateva fripturi. Dar pentru ca fripturile tale sa iasa foarte fragede, trebuie sa stii cateva trucuri foarte utile.

 

Carnea de porc
Cea mai simpla metoda de a obţine o friptura de porc foarte frageda este aceea de a marina carnea inainte de preparare. Nu numai ca va ajuta la fragezire, dar prin marinare vei putea sa-i oferi o gama larga de arome. Uleiul de masline, usturoiul, sosul de soia sau ghimbirul ofera o aroma deosebita fripturii de porc. Amesteca ingredientele, aşaza carnea de porc intr-o punga rezistenta resigilabila şi toarna peste ea amestecul obţinut. Lasa carnea la frigider timp de patru ore sau peste noapte. Carnea marinata se va gati mult mai uşor, va avea o aroma delicioasa şi va fi foarte frageda.
De asemenea, poţi obţine o friptura de porc frageda şi fara marinare. Secretul este ii acorzi timp şi sa nu te grabeşti. Daca vei gati carnea de porc prea repede sau la o temperatura prea mare, se va usca şi fibrele se vor intari. La cuptor, ar trebui sa laşi carnea de porc timp de 40 de minute pentru fiecare kilogram de carne, la o temperatura de... afla mai multe pe kfetele.ro!

Carnea de porc


Cea mai simpla metoda de a obţine o friptura de porc foarte frageda este aceea de a marina carnea inainte de preparare. Nu numai ca va ajuta la fragezire, dar prin marinare vei putea sa-i oferi o gama larga de arome. Uleiul de masline, usturoiul, sosul de soia sau ghimbirul ofera o aroma deosebita fripturii de porc. Amesteca ingredientele, aşaza carnea de porc intr-o punga rezistenta resigilabila şi toarna peste ea amestecul obţinut. Lasa carnea la frigider timp de patru ore sau peste noapte. Carnea marinata se va gati mult mai uşor, va avea o aroma delicioasa şi va fi foarte frageda.

De asemenea, poţi obţine o friptura de porc frageda şi fara marinare. Secretul este ii acorzi timp şi sa nu te grabeşti. Daca vei gati carnea de porc prea repede sau la o temperatura prea mare, se va usca şi fibrele se vor intari. La cuptor, ar trebui sa laşi carnea de porc timp de 40 de minute pentru fiecare kilogram de carne, la o temperatura de... afla mai multe pe kfetele.ro!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate