Trei studenți și o colegă de-ale lor au planificat o partidă de amor. Au ajuns în camera de hotel și după o oră, camerista a intrat cu cheia de rezervă!

Tinerii urmau cursurile unei facultăți tehnice și au vrut să petreacă o noapte de neuitat.


In articol:

Au convins o colegă să meargă cu ei și după ce au ajuns într-o cameră de hotel a început distracția. La o oră distanță, o cameristă a auzit zgomotele și a intrat cu ajutorul cheii de rezervă.

În momentul în care a pătrus în încăpere, femeia a început să țipe.

Cei trei bărbați erau întinși pe jos, fără viață. Angajata hostelului a pus mâna pe telefon și a sunat poliția din localitatea nigeriană în care s-a petrecut incidentul. Oamenii legii și un echipaj de intervenție medicală au sosit la fața locului și au încercat să-i resusciteze pe tineri.Din păcate, eforturile lor au fost inutile. Tinerii au fost declarați morți.

Citeste si: Mesajul sfâșietor al unui băiețel bolnav de autism:”Mi-aș dori ca mama să mă omoare”

Citeste si: Un nou PERICOL mortal în România! Se pot transmite boli cumplite - capital.ro

Citeste si: Dumnezeu răspunde la toate rugăciunile, mereu, tuturor oamenilor

Citeste si: Despre puterea magică a mamei: Atunci când ți-e greu pe suflet, mergi acasă

Nu există nicio informație despre fata care i-a însoțit. Se presupune că tânăra s-a speriat și a părăsit camera, iar acum se ascunde de teamă că ar putea fi suspectă în acest caz.

Cert este că în corpurile persoanelor decedate s-au găsit substanțe interzise foarte puternice, substanțe ce le-ar fi provocat moartea, au constatat medicii legiști.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: a1.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies