Tratează simptomele răcelii cu un sirop de tuse pentru copii natural!

sirop de tuse

Ne aflăm în sezonul în care răceala și gripa îi afectează pe foarte mulți dintre noi, dar în special pe cei mici, care, având un sistem imunitar mai firav, sunt mai vulnerabili în fața virușilor.

Ca atare, din „farmacia” de acasă nu ar trebui să ne lipsească remediile naturiste, așa cum sunt ceaiurile, mierea și un sirop de tuse pentru copii eficient, pe bază de extracte din plante.

De cele mai multe ori, infecția căilor respiratorii este însoțită și de tuse, un simptom foarte neplăcut pentru micuți, care, netratat la timp și în mod corespunzător, poate să ducă la agravarea stării lor de sănătate. Indiferent că este vorba despre o tuse seacă (fără expectorație) sau de o tuse productivă (cu expectorație), aceasta poate fi combătută cu ajutorul unui sirop natural.

Alege un sirop pentru copii din extracte naturale!

Oferta foarte bogată în materie de sirop de tuse pentru copii și adulți disponibilă în farmacii și în magazinele de produse naturiste face destul de dificilă misiunea de a alege remediul potrivit. Tocmai de aceea, înainte de a cumpăra un astfel de supliment alimentar, ar fi bine să ne informăm în legătură cu ingredientele din care este făcut și cu efectele pe care le are.

Cu siguranță, cel mai recomandat atât pentru copii, cât și pentru adulți este un sirop de tuse realizat din extracte naturale, care acționează blând asupra organismului, este asimilat rapid și totodată are o eficiență dovedită.

Un astfel de produs natural, eficace în tratarea oricărui tip de tuse și potrivit atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, găsim la Ayurmed. Coughend Sirop, căci așa se numește siropul, are în compoziție o selecție de plante medicinale indiene, care ameliorează toate tipurile de tuse (seacă, iritativă, convulsivă-„măgărească”, reziduală, „tusea fumătorului” etc.).

Mai exact, uite ce efecte și beneficii are administrarea acestui supliment alimentar:

  • este indicat atât în terapia, cât și în profilaxia naturală a infecțiilor respiratorii;
  • combate eficient tusea și reduce simptomele asociate acesteia;
  • protejează sănătatea aparatului respirator;
  • fluidizează secrețiile bronșice și ajută la eliminarea lor;
  • reduce iritația și uscăciunea la nivelul gâtului și bronhiilor;
  • descongestionează căile respiratorii și facilitează respirația;
  • este bronhodilatator, contribuind la eliberarea bronhiilor și la reducerea edemului și a inflamației mucoasei bronhice, în caz de astm bronșic;
  • ajută la creșterea capacității naturale de autoapărare a organismului și de adaptare la condițiile de mediu.

Ayurmed – puterea naturii într-o sticluță de sirop pentru copii și adulți

Nu lăsa tusea să te sâcâie zi și noapte! Indiferent că ai nevoie de un sirop pentru tuse productivă, pentru tuse seacă sau pentru oricare alt tip de tuse, intră pe https://www.ayurmed.ro/ și cumpără Coughend Sirop.

Disponibil atât în varianta cu zahăr, cât și în cea fără zahăr, acest remediu este realizat din plante medicinale indiene, reprezentând o soluție naturală blândă cu organismul, dar foarte eficientă în tratarea tusei.

Pe rafturile acestui magazin online cu o vechime de 20 de ani pe piața din România, specializat în produse naturiste, găsești, de asemenea, multe alte suplimente alimentare, remedii pentru o gamă largă de afecțiuni, precum și cosmetice, toate obținute din ingrediente naturale, dintr-o sursă controlată.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies