TRATAMENTE CIUDATE de INFRUMUSETARE pe care le fac VEDETELE inainte de OSCAR!

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:45

Excrementele de pasare, testiculele de taur si sangele uman sunt numai cateva dintre tratamentele cosmetice-minune recomandate de esteticieni vedetelor care doresc sa straluceasca pe covorul rosu la gala decernarii premiilor Oscar, care va avea loc duminica, la Los Angeles.

 "Este marea finala a sezonului premiilor, asa ca celebritatile fac orice pentru a fi o aparitie perfecta pe covorul rosu", spune Sam Sboura, editor de moda al canalului de televiziune TLC. "Sunt dispuse sa mearga pana la extreme", pentru a straluci, adauga acesta.

Exemple in acest sens sunt actritele Demi Moore, in varsta de 50 de ani, care a povestit ca a apelat la tratamentul cu lipitori pentru detoxifiere, si Gwyneth Paltrow, care a venit la o premiera cu spatele acoperit cu vanatai circulare, provocate de "ventuze".


Angelina Jolie, de exemplu, a povestit in 2011 pentru Vanity Fair ca fiii sai Madox si Pax isi fac pedichiura cu ajutorul unor pestisori care "se hranesc cu cuticule", iar impresarul Simon Cowell a spus ca poarta mereu asupra sa doze de oxigen de marimea unui buzunar, pe care le inhaleaza pentru a-si mentine aspectul tanar.

Anul acesta, tendintele in materie de tratamente de infrumusetare au trecut de granita substantelor antirid injectabile si se indreapta tot mai mult catre liftingul facial de tip "vampir", in care serurile sunt inlocuite cu sangele clientului.


Serviciul este deja disponibil si foarte cautat in Beverly Hills, Los Angeles, unde cel care il practica, chirurgul plastician Paul Nassif explica faptul ca pacientului i se extrage aproximativ o eprubeta de sange, din care sunt izolate anumite componente si care este ulterior amestecat cu un anumit ser si injectat inapoi in pielea afectata de riduri.
Cel putin o varianta de infrumusetare rapida si eficienta exista si pentru cei cu frica de ace.
La Shizuka New York Day Spa din Manhattan se ofera tratamentul Geisha Facial- timp de o ora, pe fata pacientului se aplica praf de excremente de privighetoare. Gainatul este importat direct din Japonia, iar proprietarul salonului, Shizuka Bernstein, spune ca acestea contin enzime naturale care exfoliaza pielea.

Si pentru ca nu exista infatisare perfecta fara un par impecabil, a fost inventat in acest sens un tratament revolutionar si, desigur, mai putin obisnuit.
Fiertura de testicule de taur, care se folosea in vremuri stravechi in Persia si despre care se spune ca intareste si regenereaza firul de par, este disponibila acum intr-un salon celebru din Santa Monica.
Dar frumusetea nu este numai de vanzare, ci poate fi si inchiriata. Nu mai este de mult un secret faptul ca majoritatea bijuteriilor si a tinutelor pe care vedetele le poarta pe covorul rosu sunt de inchiriat.
Designerii recurg la trucuri de ultim moment pentru ca aceia pe care ii imbraca sa para mai inalti sau mai scunzi in fata camerelor de filmat.
Astfel, o companie producatoare de pantofi, din Hong Kong, a introdus un brant invizibil in fiecare pereche de pantofi, facandu-l pe purtator sa para cu cel putin doi centimetri mai inalt.

Designerul de bijuterii de lux din Los Angeles Azature a creat un lac de unghii negru, care are in compozitie diamante minuscule, despre care se spune ca ar conferi "o stralucire tridimensionala" cand este aplicat.
O singura sticluta cu astfel de lac de unghii este disponibila spre vanzare inca din noiembrie anul trecut, in magazinul londonez Selfridges, si costa 250.000 de dolari.

Cea de-a 85-a gala a premiilor Oscar va avea loc duminica, la Hollywood& Highland Center din Los Angeles. Gala va fi prezentata de actorul Seth MacFarlane.

Lungmetrajul "Lincoln", regizat de Steven Spielberg, a primit cele mai multe nominalizari- 12- si este urmat in acest top al productiilor cu cele mai multe selectii de filmele "Life of Pi", cu 11. Filmele "Silver Linings Playbook" si "Les Misérables" au primit cate opt nominalizari, iar "Argo"- sapte nominalizari.( Mediafax)