Transformarea remarcabila a Alexandrei Ungureanu pe tot parcursul "Bravo, ai stil! Celebrities" Cate Gale a reusit sa castige pana acum

,
Alexandra Ungureanu
Transofrmarea remarcabila a Alexandrei Ungureanu[Sursa foto: Instagram]

Daca la inceputul competitiei Alexandra a avut aparitii extrem de cuminti, iata ca pana la finalul show-ului concurenta s-a intrecut pe sine.


In articol:

Alexandra Ungureanu s-a autodepasit in show-ul "Bravo, ai stil! Celebrities"

Citeste si: Oana Radu, de urgenta la spital! Ce a patit cantareata inaintea Semifinalei. Soc! Ce dezvaluiri face Cristina Siscanu despre asta

Dupa cum a declarat in nenumarate randuri, Alexandra Ungureanu a reusit sa se autodepaseasca in competitia "Bravo, ai stil! Celebrities".

Cantareata a dat dovada de disciplina, calm si mai ales talent in ce priveste viziunea stilistica chiar daca a fost si ajutata de oameni profesionisti in domeniu deoarece regulamentul show-ului chiar a permis acest lucru.

S-au spus multe în competiție. La început, că nu diversific și că vin mereu în același stil. Apoi, că ceea ce prezint e prea nișat, ca voi cei de acasă să înțelegeți. Ca mai apoi, când rezultatele au fost evidente, să mi se spună că sunt prea bună pentru competiția asta.

Am muncit enorm, zi de zi, timp de câteva luni, cu aceleași gânduri: să evoluez, să vă arăt în fiecare zi o altă latură a personalității mele. De la anii ‘20, ‘30, ‘40, la ținute conceptuale, până la ținute de street-style extrem de actuale am vrut să acopăr cât mai multe zone estetice.

Pentru că, până la urmă, despre asta cred eu că trebuie să fie "Bravo, ai stil".
Dar cel mai important pentru mine a fost și e să vă ajung la inimă. Cred că voi știți exact cum stau lucrurile și înțelegeți cât se poate de obiectiv tot ce se întâmplă. 

Poate la inceput, Alexandra a pasit cu stangacie sub lumina reflectoarelor "Bravo, ai stil! Celebrities", insa pe parcurs, a dat dovada de o incredibila ubicuitate stilistica dar si puterea de a se mula pe tematica fiecarei Gale.

Astfel, cantareata a reusit pana acum sa castige trofee a sase Gale si sambata, de la ora 20:00 tinteste catre Marele Premiu si titlul de "Cea mai stilata femeie din Romania."

Cum s-a transformat cantareata de-a lungul show-ului

Citeste si: Astazi in "Bravo, ai stil! Celebrities": Ilinca Vandici face anuntul cu lacrimi in ochi! Concurentele incearca prin toate mijloacele sa se saboteze intre ele si fac dezvaluiri

"Dacă nu riști, dacă nu greșești, nu poți evolua și

ulterior... câștiga. Privesc în urmă și sunt tare mândră de mine. Pregătind ultimele zile de competiție și Marea Finală am dat, azi, de trofeele ”Bravo ai stil”. Sunt 8 ediții-concept, în care am reușit să mă autodepășesc și să-mi arăt că pot! Poate, unele dintre alegerile mele n-au fost foarte comerciale. Cred, însă, cu tărie, că despre asta trebuie să fie ”Bravo, ai stil”: despre curajul de a risca, de a te descoperi, de a-ți depăși limitele, despre a spune povești și a transmite emoții."  

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu, castigatoare a sase Gale "Bravo, ai stil! Celebrities"[Sursa foto: Instagram]

 

Citește-ne pe
Citește și:

Oana Radu, de urgenta la spital! Ce a patit cantareata inaintea Semifinalei. Soc! Ce dezvaluiri face Cristina Siscanu despre asta

Nicușor Dan își plătește tainul: fost șef de la Adevărul și Libertatea, înșurubat la Primărie

Selly nu mai are nicio limită! Gestul jenant pe care l-a făcut după ce s-a fotografiat cu Tzanca Uraganu și a fost amendat de Poliție

Astazi in "Bravo, ai stil! Celebrities": Ilinca Vandici face anuntul cu lacrimi in ochi! Concurentele incearca prin toate mijloacele sa se saboteze intre ele si fac...

Imagini needitate cu Alexandra Ungureanu de la repetiile pentru show-ul extrem de sexy din Semifinala!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies