Traiesc un adevarat cosmar! Se surpa pamantul intr-un sat din Dambovita

,

Cu orice te poti lupta, dar cu natura e mai greu! Mai multi localnici din Dambovita sunt la un pas sa-si vada agoniseala de-o viata dusa pe apa sambetei.

Casele lor mai au putin s-o ia la vale, din cauza alunecarilor masive de teren. Tragedia este ca nimeni nu poate sa faca nimic ca sa-i ajute.

Oamenii traiesc un adevarat cosmar. Pamantul de sub ei o ia la vale, iar casele trosnesc si se crapa de zici ca mai au putin pana sa se darame. Doamne fereste de vreo picatura de ploaie sau, din contra, de prea multa seceta!

„ Stam cu teama ca nu se stie ce se intampla. Vine vreo ploaie din aia abundenta, il inmoaie imediat si o ia la vale”, spun oamenii. Degeaba incearca ei sa isi consolideze locuintele sau sa faca diguri pentru a opri puhoaiele. Nimic nu pare sa tina in loc urgia.

In disperare de cauza, localnicii fac sesizari peste sesizari, doar-doar i-ar ajuta cineva. Autoritatile nu au stat nici ele cu mana-n san. Au facut masuratori si au incercat tot felul de mijloace pentru a-i ajuta. Insa, nimic nu a functionat. Natura, odata dezlantuita, greu mai poate fi oprita. Singura varianta sigura pe care o au  este ca din toamna sa isi reconstruiasca locuintele in alta parte.

 

Citește și:

Amenzi viteză 2021. Câți bani trebuie să plătești pentru fiecare kilometru peste viteza legală

Plata pentru vignetă în Bulgaria 2021. Cât costă și cum o plătești

Ghid de înrolare în legiunea străină. Care sunt cerințele și de ce documente ai nevoie

Cum îți recuperezi mesajele, pozele și clipurile video de pe WhatsApp atunci când îți schimbi telefonul

Veste bună pentru români! Președintele Klaus Iohannis tocmai a promulgat legea


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies