Traian Basescu, petrecere de pomina la o nunta de moti

Petrecerea fara tuica e ca nunta fara lautari! Invitat la o nunta traditionala din Apuseni, fostul presedinte Traian Basescu a fost, fara indoiala, in centrul atentiei.

Un intreg alai s-a grabit sa-l intampine pe fostul sef de stat. De la socrii mari si socrii mici, pana la proprietara restaurantului unde a avut loc nunta, cu totii s-au inghesuit sa ciocneasca o cupa de sampanie cu Traian Basescu si sotia lui, Maria.
Nerabdator sa inchine in cinstea mirilor, fostului presedinte i s-a parut ca dureaza cam mult pana se deschide sampania, asa ca incercat o alta varianta.

Cupele n-au ramas mult timp goale, iar paharele s-au tot ridicat in aer in cinstea tinerilor insuratei si a mult mai-celebrilor invitati.

Dupa minute in sir petrecute in fata localului, Traian si Maria Basescu au reusit, in sfarsit, sa ajunga la petrecere, unde fostul presedinte s-a prins in hora, unde a dantuit toata seara.Tinerii insuratei au inceput petrecerea in costume traditionale si cu invitati numai unul si unul. Nici nu se putea sa fie altfel, atat timp cat mireasa este chiar fata fostului deputat PDL, Corneliu Olar. De altfel, fostul presedinte nici nu avea cum sa lipseasca de la eveniment cata vreme Olar s-a numarat printre liderii PDL de Alba invitati la nunta mezinei sale, Elena, in urma cu 3 ani.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate