Traian Basescu l-a desemnat pe Attila Korodi in functia de ministru al Mediului

Traian Basescu l-a desemnat pe Attila Korodi in functia de ministru al Mediului

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul pentru numirea lui Attila Korodi in functia de ministru al Mediului, urmand ca ceremonia depunerii juramantului de catre acesta sa aiba loc la ora 19:30.

Deputatul Attila Korodi a fost nominalizat, marti, de UDMR, pentru functia de ministru al Mediului, pe locul ramas vacant dupa demisia lui Laszlo Borbely, informeaza Mediafax. Proaspatul ministru al Mediului a afirmat ca isi doreste ca activitatea lui sa fie o contributie importanta adusa Guvernului Mihai-Razvan Ungureanu. Acesta a precizat ca va continua si proiectele incepute de fostul ministru al Mediului, Laszlo Borbely.

"Imi face onoare aceasta nominalizare din partea Consiliului permanent al UDMR si a domnului presedinte. Nu o privesc ca pe o sansa, ci ca pe o responsabilitate. Vorbim de o perioada, pana la alegerile generale, in care acest minister foarte important - cu toate elementele complexe, de la protectia mediului pana la gospodarirea apelor si pana la managementul padurilor - sa fie organizat in bune conditii si programul de guvernare sa fie continuat in aplicarea lui cat mai profunda", a declarat Attila Korodi.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate