Traian Basescu este mai zambitor ca niciodata! Sefulului Statului ii priesc iesirile la malul marii

Vedeti un sef de stat fericit! Traian Basescu este cu gura pana la urechi. Nu stim daca membrii partidului i-au ridicat moralul, sau daca vestea ca va fi bunicul a doi baieti l-a fericit mai tare.

Cert este un lucru. Traian Basescu pare mai implinit ca niciodata. Statutul de bunic l-a facut sa aiba mai mult ca niciodata lipici la copii. S-a pozat cu un baietel adus de tata pana la masa politicienilor, a zambit alaturi de alti doi, iar apoi s-a dus glont catre un tanc pe care l-a auzit plangand. Avea si de ce, se julise la picior. Presedintele si-a intrat imediat in rolul de bunic grijuliu.

Bunicul Basescu a incercat sa-l ia pe cel mic din bratele mamei, doar doar s-o linisti, insa n-a fost chip.Au aparut apoi niste paturi. Nu vorbim despre paturi pentru bebelusi si nepotei, ci chiar pentru membrii partidului. In timpul mesei pe terasa, vantul a fost rece, asa ca presedintelui i s-a facut frig. N-a fost, insa, un motiv pentru ca cina sa fie scurtata. Paturica mov i-a incazlit rapid pe clientii cu rang inalt.

Seara nu s-a incheiat aici pentru seful statului. Traian Basescu si-a rezervat timp si pentru sotia sa, Maria, pe care a scos-o la restaurant. Si unde ar fi fost mai potrivit, daca nu in localul de suflet al presedintelui? Si daca tot se afla in restaurantul preferat, presedintele si-a dus sotia si pe ringul de dans.

Si daca seful statului poate, de ce n-ar putea si ceilalti? Asta si-au spus clientii restaurantului care au prins curaj si s-au alaturat familiei prezidentiale, pe ringul de dans. Dansul prezidential s-a incheiat putin dupa ora 22, cand familia Basescu a plecat spre resedinta de protocol din Neptun.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate