Tragedie pe Otopeni! Un înalt funcționar suedez a murit în aeroport

Tragedie pe aeroportul Otopeni. Un înalt funcționar suedez, venit în vacanță în București, a murit chiar în cabinetul medical al aeroportului.


In articol:

Cauza probabilă a morții pare a fi un atac vascular-cerebral, dar conform procedurilor, moartea cetățeanului suedez a fost înregistrată ca „suspectă”, informează b1.ro.

Decesul funcționarului, chiar pe Aeroportul Henri Coandă, a stârnit rumoare în presa suedeză, întrucât Ake Goransson conducea Agenția Guvernamentală de Sprijin al Comunităților Religioase, instituție aflată în subordinea Ministerului Culturii de la Stockholm.

Potrivit agenţiei, un procuror al Departamentului de Crimă Organizată și Criminalitate Transfrontalieră a spus că informațiile privind moartea lui Goransson „sunt foarte puține”, fiind așteptate lămuriri de la colegii români.

Tragedie pe Otopeni! Un înalt funcționar suedez a murit în aeroport

Potrivit Poliției Române, Ake Goransson venise în vacanță în România, cu o cursă Stockholm - Munchen - București. Urma să stea la Hilton București, însă nu a mai ajuns.

„După coborârea din avion, pe Otopeni, lui Goransson i s-a făcut rău, a fost dus la cabinetul medical de la aeroport, dar a intrat în stop cardio-respirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Cauza probabilă a morții pare a fi un atac vascular-cerebral, dar nu ne putem pronunța până la finalizarea autopsiei. Am anunțat rudele și Ambasada Suediei”, a precizat reprezentanța Poliției Române.

Moartea cetățeanului suedez a fost înregistrată ca „suspectă". În 2017, Goransson a fost ținta unei tentative de asasinat.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate