Tragedie in familia unui mare fotbalist! A murit dupa o lupta infioratoare cu o boala teribila

Denis, fiul de 13 ani al fostului fotbalist Cosmin Pascovici, a incetat din viata.

Denis, fiul de 13 ani al fostului fotbalist Cosmin Pascovici, a incetat din viata. Decesul vine dupa numeroase operatii. interventii pe creier pentru indepartarea unei tumori canceroase, tratamente dure de radioterapie si chimioterapie. Baiatul era imobilizat intr-un scaun cu rotile.

Dupa tragedie, Ionela Adina, mama lui Denis, a transmis un mesaj sfasaietor: „Zbor lin, Denis! Te voi iubi mereu si te voi pastra pe veci in inima mea, pentru ca acolo... ai locul tau, pe care nimeni nu-l va putea ocupa vreodata.”

Cosmin Pascovici, fost fotbalist care a activat la echie precum Dinamo si Farul, a plecat in strainatate pentru a munci si a face rost de bani pentru tratamentele medicale ale fiului sau.

Fostii colegi de echipa si Federatia de Fotbal le-au transmis condoleante parintilor indurerati.

„In aceasta seara s-a stins din viata Denis, baiatul fostului international Cosmin Pascovici. Tatal sau le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorinta a fiului aflat in suferinta dupa un atac cerebral. Acesta este mesajul pe care jucatorii echipei nationale l-au primit acum, la sedinta dinaintea partidei Lituania-Romania. Federatia Romana de Fotbla si Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei transmit condoleante si sunt alaturi de familia indurerata. Odihneste-te in pace, Denis!”, este mesajul transmis de Federatia Romana de Fotbal pe pagina oficiala de Facebook.

 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate