Toti radeau de ea din cauza ca purta la deget o verigheta ieftina si rupta: "Saraco! Nu ai bani sa iti iei alta?" Au inceput sa planga cand au aflat de ce facea asta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 16:34

Imaginea alaturata a devenit virala pe Facebook si a impresionat oameni din toata lumea.

Pentru ca toata lumea o intreba de ce poarta la deget o verigheta rupta, iar unii chiar radeau de ea, aceasta femeie s-a hotarat sa explice pe contul ei de pe reteaua de socializare motivul din cauza caruia face acest lucru.

"Au ras de mine ca port verigheta rupta la deget. M-au facut saraca. Dar ei nu stiu ce se ascunde in spatele acestui inel. Sunt casatorita cu sotul meu de 10 ani, ne-am luat de tineri.

Eram extrem de saraci, am facut eforturi mari sa luam primul set de verighete, dar am strans din dinti pentru ca ele. Tin foarte mult la ea, pentru ca reprezinta simbolul iubirii noastre si a fost mereu la mana mea, si in momentele bune, si in momentele grele. Stiti de ce e rupta? Pentru ca am fost nevoita sa o dau jos dupa ce mi-am nascut copilul. Ma umflasem foarte tare si nu am putut sa o mai scot decat prin taiere.
Dar dupa ce mi-am revenit am pus-o din nou pe deget. Nu vreau sa renunt la ea. Este simbolul iubirii mele", a scris femeia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!