Toti invitatii au avut un soc cand au vazut asta: momentul in care mirele si-a luat la bataie mireasa de fata cu toata lumea, chiar la taierea tortului! Totul a fost filmat! Motivul este incredibil

Se spune ca ziua casatoriei ar trebui sa fie una dintre cele mai importante si mai fericite momente din viata unui cuplu.

Insa ceea ce trebuia sa fie un eveniment perfect s-a transformat intr-un adevarat dezastru pentru tinerii din imaginile alaturate. Filmuletul ii surprinde la momentul tortului, cand ei trebuie sa taie o felie si sa il guste, servindu-se reciproc.

Primul a fost barbatul, care i-a intins proaspetei sale sotii o lingurita cu tort, dupa care femeia a gustat. Nimic ciudat pana aici. Doar ca, atunci cand a venit randul ei, mireasa a vrut sa faca o gluma: cand omul era gata sa guste, ea schimba pozitia linguritei.

In cele din urma barbatul si-a iesit din pepeni si a facut un gest care a socat pe toata lumea: i-a dat sotiei o palma puternica peste mana. Nu stim ce a urmat, sau daca cei doi mai sunt casatoriti in prezent.

Iata imaginile:

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate