Tot ce trebuie să știi despre serialul turcesc Melek, o poveste incredibilă despre familie, renunțare, dragoste maternă, greșeli, regăsiri, prietenie și iubire adevărată

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 10 apr 2024, 02:00

Melek este noul serial difuzat, de luni până miercuri, de Kanal D, de la ora 20:00.

Sursa: Captură KANAL D

Melek este noul serial difuzat, de luni până miercuri, de Kanal D.

Melek, o nouă dramă care îi atrage pe iubitorii serialelor turcești încă de la primul episod.

Iată tot ce trebuie să știi despre Melek?

Rolul lui Melek este interpretat de superba actriță Nehir Erdogan, în vârstă de 43 de ani. Melek este un personaj controversat, în care se vor regăsi multe dintre femeile din zilele noastre. Este o femeie care luptă pentru supraviețuire și care se lovește de tradițiile și obiceiurile comunității.

Tânără fiind, aceasta alege să lupte pentru iubirea sa, atunci când familia o forțează să se căsătorească cu un alt bărbat față de cel pe care îl iubește. Totuși, trece peste orice obstacol, inclusiv peste deciziile drastice ale familiei și fuge cu bărbatul iubit, Alpay, în Germania.

Citește și: Va reuși Halil să stea departe de cea care i-a cucerit, dar totodată și frânt inima, Melek, dragostea vieții lui. În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Ca orice tânără, visătoare, crede că viața ei va fi una roz, cu povești romantice și o iubire care va dăinui veșnic. Din păcate, viața ei se schimbă brusc, iar necazurile încep să vină unele după altele.

Lumea ei este dată peste cap atunci când află că are cancer și ajunge la spital, iar de aici începe lupta pentru supraviețuire. Șocul cel mai mare vine în momentul în care soțul ei o trădează și alege să fugă cu amanta.

Disperată și cu trei copii, Melek își ia viața în propriile mâini și alege să o ia de la zero și să își reconstruiască propriul destin.

În ciuda bolii teribile de care suferă, Melek își găsește puterea de a le oferi copiilor săi un viitor și, pe măsură ce se confruntă cu durerea trecutului, nenumărate probleme și situații incredibile o așteaptă în noua ei viață.

Deși știe ca familia sa este supărată pe decizia pe care a luat-o, în urmă cu două decenii, și refuză să îi mai pronunțe numele, Melek alege, totuși, să se întoarcă, împreună cu cei trei copii, la aceștia.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Melek”? Urmărește la Kanal D povestea impresionantă a unei mame curajoase!

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu o poate uita pe tânăra fugită. El va purta povara sentimentelor rănite timp de aproximativ 20 de ani.

Cu speranța că familia ei o va reprimi în casa părintească, aceasta se lovește de refuzul părinților care nu vor să mai audă de ea. De aici încep să apară intrigile, răsturnările de situație și drama care o vor lovi la tot pasul.

Melek este, însă, o femeie puternică, hotărâtă și capabilă și va încerca să facă față tuturor provocărilor.

Dacă vrei să afli mai multe despre acest personaj, poți urmări serialul zilnic, de luni până miercuri, de la ora 20:00, pe Kanal D sau live pe site-ul https://www.kanald.ro/live.html.

Cine este actrița Nehir Erdogan, care interpretează rolul lui Melek?

Nehir Erdogan interpretează rolul lui Melek. Despre personajul pe care ea îl joacă, actrița a spus că: "Sunt mândră să fiu parte a acestui proiect extraordinar, în care o interpretez pe Melek, o femeie aparent fragilă,  pe care destinul o pune la încercare.

Melek se confruntă cu numeroase provocări, iar puterea incredibilă de a trece peste ele vine din iubirea pe care numai o mamă o poate purta pentru copiii ei.” Actrița are 43 de ani și s-a născut la Izmir. Nehir Erdogan este căsătorită din 2014 cu directorul de imagine Ahmet Sesigurgil.

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!